کلاس آموزش ساخت صندلی چوبی: از طراحی تا ساخت
صندلی یکی از سازه هایی است که برای ساخت آن نیاز به مهارت نجاری وجود دارد. برای ساخت صندلی چوبی مهارت هایی از قبیل تبدیل اولیه چوب، اندازه بری، اتصال زنی و مونتاژ چوب نیاز است. آموزش ساخت صندلی چوبی نیاز به مهارت بالا در نجاری و کار آموزش دارد که با استفاده از تخصص تیم وودیانو کلاس ساخت صندلی چوبی در وودیانو برگزار می گردد. با تسلط بر این چهار تخصص می توان انواع صندلی های موجود در بازار را ساخت و هیچ محدودیتی برای انجام این کار وجود ندارد. ساخت صندلی تاشو، ساخت صندلی های کوچک و مینیاتوری، ساخت صندلی چوبی کودک، صندلی چوبی اپن، صندلی چوبی ام دی افی، صندلی چوبی راک، صندلی چوبی ساده یا خیلی کار شده از آن جمله هستند.
تمامی مراحل ساخت صندلی در کلاس های وودیانو توسط هنرجویان و با نظارت اساتید انجام می شود تا مراحل ساخت اصولی صندلی چوبی به درستی توسط هنرجویان انجام شود. مشاوره و آموزش درباره انتخاب و خرید دستگاه و چوب مناسب برای ساخت صندلی هم در جریان برگزاری کلاس به هنرجویان داده می شود.
در کلاس ساخت صندلی چوبی وودیانو مهارت کار با چوب در بخش های برش اولیه و بهینه الوار، یک رو و یک نر کردن، برش عرضی، گندگی و یکسان سازی ضخامت، اندازه بری و زاویه بری نهایی، اتصال زنی، زاویه زنی، کام کنی، مونتاژ و تحلیل سازه انجام می گردد و این مراحل با توضیح و آموزش اساتید و تمام توسط هنرجوها انجام می گردد. در ادامه با مراحل ساخت یک صندلی و ویژگی های کلاس ساخت صندلی چوبی وودیانو بیشتر آشنا خواهید شد.
اصول ساخت صندلی چوبی:
برای ساخت یک صندلی چوبی استاندارد در اولین مرحله باید اصول ساخت یک صندلی را دانست. برای به دست آوردن ابعاد و اندازه استاندارد و اصولی برای طراحی صندلی می توان از مرجع های موجود استفاده کرد که یکی از بهترین آن ها کتاب نویفرت است، با استفاده از این لینک می توانید کتاب ارزشمند نویفرت را دانلود کنید. ساخت صندلی به دو شکل انجام می شود در حالت اول از طرح های موجود و استاندارد استفاده می شود و در حالت بعد طرح اختصاصی زده شده و ساخت انجام می گردد.
اگر در ابتدی کار مهارت طراحی صندلی با ابعاد اندازه های استاندارد وجود ندارد، پیشنهاد می شود از طرح های معتبر و موجود در صنعت مبلمان استفاده گردد. بعد از آماده سازی طرح پیشنهاد می شود که حتما نمونه سازی یا ساخت ماکت سوژه انجام شود تا اشکالات احتمالی بر طرف گردد و یک کار بی نقص تولید شود. حتما به این بخش توجه کنید و از آن به راحتی عبور نکنید. ما در وودیانو این بخش را با دقت بالا انجام می دهیم یعنی طراحی اصولی و ساخت نمونه قبل از شروع تولید اصلی.
در مرحله بعد ساخت سوژه با استفاده از تکنیک های مورد نیاز برای ساخت صندلی انجام می شود. یک اصطلاح رایج در صنعت چوب و مبلمان وجود دارد که می گوید: هرکس بتواند یک چهار پایه یا صندلی بسازد یک نجار است. این حرف گواه این است که ساخت صندلی یا چهارپایه زاویه دار با استفاده از تمامی تکنیک های نجاری یا بخش اعظم آن انجام می شود. اگر مهارت نجاری را دارید فقط کافی است که مراحل ذکر شده در بالا را رعایت کنید و وارد بازار صنعت ساخت صندلی چوبی شوید. و در صورتی که مهارت نجاری را ندارید پیشنهاد می شود که موارد مطرح شده در سرفصل های کلاس ساخت صندلی چوبی را مطالعه کنید.
سرفصل های کلاس آموزش ساخت صندلی چوبی وودیانو:
سرفصل های کلاس آموزش ساخت صندلی چوبی وودیانو را در این قسمت می توانید مطالعه کنید که از قرار زیر است: طراحی صندلی چوبی، تهیه لیست برش بهینه برای صندلی چوبی، برش اولیه قطعات صندلی چوبی، یک نر و یک رو کردن قطعات صندلی چوبی، برش عرضی قطعات صندلی، گندگی قطعات صندلی، اندازه بری و زاویه بری قطعات صندلی، قوس بری قطعات صندلی، زاویه زنی قطعات صندلی، مونتاژ صندلی، پرداخت و رنگکاری صندلی چوبی.
لازم به ذکر است که مرحله طراحی و پرداخت و رنگکاری در کلاس های چهار روزه و مابقی سرفصل ها تمام در کلاس های دو روزه و چهار روزه اجرا می گردد.
اگر در مورد ساخت صندلی نیاز به اطلاعات بیشتر دارید جزئیات سرفصل های کلاس ساخت صندلی چوبی وودیانو را مطالعه کنید.
طراحی صندلی چوبی:
اولین مرحله از آموزش ساخت صندلی چوبی یک طراحی اصولی است. یکی از مشکلاتی که در مسیر ساخت صندلی چوبی بوجود می آید این است که یا طراح با اصول ساخت صندلی آشنا نیست یا سازنده صندلی به اصول طراحی و استفاده از نرم افزار اشراف ندارد. بهترین نرم افزار برای طراحی صندلی نرم افزار سه بعدی اسکچاپ (برای استفاده از آموزش های طراحی اسکچاپ وودیانو کلیک کنید) و نرم افزار راینو (مشاهده دوره آموزشی ویدیویی طراحی با راینو) می باشد که در هر دوی این نرم افزارها قابلیت رندر گیری با پلاگین وی ری (V-Ray) وجود دارد تا بتوانید خروجی های با کیفیتی را به مشتری نشان دهید.
طراحی صندلی باید با رعایت اصول و ابعاد و اندازه های استاندارد انجام شود تا ارگونومی سازه ساخته شده در سطح استاندارد باشد. در این بخش حتما به ابعاد و اندازه های کفی صندلی، عرض و عمق نشیمن صندلی، ارتفاع نشیمن، ارتفاع دسته و پشتی، توجه کنید. تعیین عرض و ضخامت قطعات صندلی هم بر اساس تجربه و شناخت انواع چوب ها صورت می پذیرد که یک طراح باید به این تخصص مشرف باشد، (مشاهده وبینار چوبشناسی)
در کلاس های چهار روزه ساخت صندلی وودیانو آموزش طراحی صندلی یکی از بخش های جذاب کلاس است. بعد از طراحی اصولی در اولین مرحله نمونه سازی یا ماکت سازی انجام می گردد و بعد از اصلاح طرح، طرح نهایی برای ساخت محصول ثبت می گردد.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- معرفی ابعاد و اندازه های استاندارد انواع صندلی ها
- ارائه 15 ساعت آموزش اختصاصی رایگان اسکچاپ وودیانو
- آموزش سریع ترین راه طراحی صندلی
- معرفی فهم تجسم سه بعدی
- ارائه طرح و اندازه های اجرایی صندلی مورد بحث
- آموزش طراحی اتصالات صندلی مورد بحث
تهیه لیست برش بهینه برای صندلی چوبی:
یکی از مواردی که در کلاس آموزش ساخت صندلی چوبی وودیانو مورد توجه قرار می گیرد تهیه لیست برش بهینه برای ساخت صندلی است. لیست ابعاد مورد نیاز از روی طرح سه بعدی کشیده شده تهیه می گردد و در مرحله بعد بر روی الوار های مدنظر پیاده می شود. ابعاد الوار در این بخش با توجه به چوبی که در کلاس استفاده می شود مشخص می گردد و روش انتقال ابعاد از روی لیست بر روی الوار قدم به قدم با مشارکت هنرجوها انجام می گردد. شاید باور این موضوع سخت باشد اما بسیار دیده شده کسانی که در کارگاه های نجاری با وجود داشتن تحصیلات این رشته و تجربه کار در بازار، باز هم تا سال ها قدرت و توانایی انجام این مرحله را ندارند و معمولا فردی خاص در کارگاه این مرحله را انجام می دهد. پس در کلاس های آموزشی وودیانو تمامی مراحل به درستی و به جا مطرح می شود و هنرجوها می توانند از تخصص و مهارت و تجربه اساتید برای پیشرفت سریعتر خود استفاده کنند.
آموزش این بخش در کلاس های دو روزه و بلند مدت ساخت صندلی وودیانو انجام می شود.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- آموزش استانداردهای موجود الوارهای صنعتی
- پیاده سازی ابعاد بر روی الوار
- انتخاب جهت برش صحیح برای بالا بردن مقاومت های صندلی
- آموزش اصول انجام اصلاحات جزئی در طرح برای مصرف چوب کمتر
- اصول برش و چیدمان در ضخامت الوار
برش اولیه قطعات صندلی چوبی:
برش اولیه معمولا با اندازه هایی بزرگتر از اندازه اصلی انجام می شود تا در مراحل مختلف برش قطعه مورد نیاز کوچکتر از حد مجاز نشود. این مرحله در کلاس آموزش ساخت صندلی چوبی با توجه به چوب های مختلف مشخص می گردد. اما اندازه ای که می توان برای آن مشخص کرد عددی ما بین یک تا 5 سانتی متر است. برش اولیه با توجه به عرض و ضخامتی که طرح مورد آموزش نیاز دارد با ابزار اره زنجیری، اره چکشی، اره دیسکی یا اره فارسی بر انجام می شود و هنرجوها در این مرحله با این اصول آشنا می گردند. یک مورد مهم در این بخش این است که برای برش قطعات بزرگ از چوب های سخت مثل ون، بلوط، ساج و غیره از دستگاه های ظریف استفاده نشود چون در صورت کار مداوم و طولانی این دستگاه ها خیلی زود از بین می روند.
مشاوره خرید نوع ابزار و برند مورد نظر برای این مرحله در کلاس آموزش صندلی وودیانو انجام می گردد.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- سرویس و نگهداری از اره زنجیری
- معرفی انواع تیغه های اره چکشی
- اصول ایمنی کار با انواع دستگاه های برش این بخش
- معرفی مفهوم ضخامت برش برای جلوگیری از کوچک شدن ابعاد
- معرفی حرکات خطرناک رایج حین استفاده از دستگاه
یک نر و یک رو کردن قطعات صندلی چوبی:
یک رو و یک نر کردن قطعات صندلی بعد از اندازه بری انجام می شود. این اصطلاح به صاف کردن دو سطح و گونیا کردن آن ها نسبت به هم گفته می شود. یک رو و یک نر کردن قطعات صندلی با استفاده از ماشین کف رند انجام می گردد و هنرجوها در این مرحله با این دستگاه کار می کنند. در صورتی که این مرحله به درستی انجام شود در بخش های بعدی می توان با رعایت اصول برش و تبدیل، قطعات مورد نظر را به خوبی ساخت. اما اگر در این مرحله قطعات به درستی تبدیل نشوند در ادامه هم کار زیادی برای ساخت اصولی قطعات نمی توان انجام داد. دستگاه کف رند عرض 30، 35 و 40 در این مرحله برای ساخت صندلی توصیه می گردد و مشاوره برای خرید و برند مناسب برای این دستگاه در کلاس با توجه به هدف و شرایط مالی هنرجوها انجام می گردد.
دستگاه های رنده رومیزی یا بزرگتر مثل رنده های 50 یا 60 هم در این مرحله استفاده می شود اما با توجه به اصولی نبودن استفاده از این اندازه های پیشنهاد می گردد که از سایز های صحیح استفاده شود. دقت داشته باشید که همه مراحل ساخت صندلی را می توان با ابزارهای رومیزی هم انجام داد تا مرحله تاسیس کارگاه سریع تر و راحت تر انجام گردد. با این توضیح که اصول کار با هر دوی آن ها در کلاس آموزش داده می شود.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- نحوه عملکرد دستگاه رنده
- معرفی فرق رنده با گندگی
- اصول رنده کردن سطوح ناصاف
- رفع عیب قطعات رنده شده از قبل
- معرفی عملکرد صحیح صفحه رنده
- تعیین میزان صحیح عمق باربرداری اصولی
- اصول کار با رنده
- آموزش نکات ایمنی کار با دستگاه
- معرفی حرکات خطرناک رایج حین استفاده از دستگاه
برش طولی قطعات صندلی:
برش طولی قطعات صندلی باید با دقت بالا انجام گیرد تا در مراحل بعد از چوب قطعات برای اندازه کردن نهایی کم نیاید. در کلاس آموزش ساخت صندلی وودیانو این مرحله با اره میزی، اره پنل بر انجام می شود و جایگزین عدم وجود اره های گران قیمت برای انجام این مرحله آموزش داده می شود. تجربه ای که در این مرحله از کلاس آموزش داده می شود بسیار ارزشمند است و باید سال ها با چوب ها و ابعاد مختلف کار کرد تا بتوان به آن ها دست پیدا کرد. پس در این مرحله از کلاس باید تمرکز بالا داشت و تمامی نکته ها را یاداشت و به آن توجه کرد. برش کاری توسط خود هنرجو ها در این بخش انجام می گردد.
کاری که در این بخش انجام می شود این است که الوار با اندازه های مختلف در مرحله اول تبدیل می شود و اندازه مورد نظر باید با توجه به طرح از آن بریده شود. به عنوان مثال وقتی عرض یک قطعه 9 سانتی متر است و باید یک قطعه 3 سانتی متری از آن بریده شود کاری است که در این مرحله انجام می گردد.
در این بخش در صورت نیاز از اره فلکه برای برش عرضی هم استفاده می گردد که ابعاد اندازه های اره مورد نیاز، و اصول کار با آن و برش قطعات سوژه با آن از مراحل تبدیل است که هنرجویان در کلاس آموزش ساخت صندلی انجام می دهند
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- اصول صحیح بستن گونیا
- رفع عیب گونیای دستگاه برای زدن برش صحیح
- تنظیم صحیح ارتفاع برش
- معرفی تیغه های موجود در بازار و اصول استفاده از آن ها
- موارد ایمنی کار با اره ها
- اصول صحیح ایستادن و نگه داشتن قطعه و جابجایی دست ها
- اصول استفاده از گجت های کمکی
- تکنیک های ساده تر کردن برش
گندگی قطعات صندلی:
یکسان سازی ضخامت قطعات در کلاس ساخت صندلی با استفاده از دستگاه گندگی انجام می شود و به بزرگترین سوال در این بخش پاسخ داده می شود که چرا قطعه مورد نظر دو طرف رنده نمی شود و یک سمت آن با گندگی صاف می شود. سطح مقطع قطعات باید کامل یکسان باشد و در این بخش این کار با دستگاه گندگی انجام می شود. هنرجو های کلاس ساخت صندلی تمامی مراحل کار با گندگی را در این بخش انجام می دهند و با این دستگاه کاملا آشنا می شوند.
ابزار گندگی مدل های مختلفی دارد که نوع مناسب آن با توجه به شرایط هر فرد توصیه و معرفی می گردد. کیفیت بالای خروجی چوب از دستگاه گندگی مهمترین هدف این بخش است که با رعایت اصول صحیح اجرای گندگی امکانپذیر است. یکی از مهمترین اشتباهاتی که در این مرحله انجام می شود وارد کردن قطعات در کنار هم به داخل گندگی است که به هیچ عنوان توصیه نمی شود و به طور کامل درباره این نکات مهم در کلاس توضیح داده می شود.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- میزان باربرداری برای چوب های مختلف
- نکات مهم قبل از شروع گندگی
- انتخاب دستگاه مناسب برای کارهای مختلف
- اصول نگهداری گندگی و تیغه های برش
- انواع تیغه های برش گندگی
اندازه بری و زاویه بری قطعات صندلی:
بعد از گندگی قطعات اندازه بری و زاویه بری در کلاس ساخت صندلی وودیانو انجام می شود. اندازه بری اصولی و دقیق در تیراژ بالا با استفاده از دستگاه فارسی بر یا پنل بر انجام می شود. در این بخش هنرجوها حساس ترین و مهم ترین بخش کار را انجام می دهند و ابعاد محاسبه شده و زاویه های مورد نظر بر روی کار پیاده می شوند. محدودیت برش برای هیچ زاویه ای در این مرحله وجود ندارد و با توجه به طرح مورد نظر تمامی زاویه ها در این مرحله با این دستگاه ها انجام می شود.
چرخش قطعات و چرخش زاویه ها یکی از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد و در این کلاس بر روی سوژه مورد بحث آموزش داده می شود. استفاده از چند نوع اره فارسی بر در این مرحله انجام می شود و برش دقیق با پنل بر نیز صورت می پذیرد.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- مرحله بندی اصولی برش
- اصول برشکاری بی عیب و صاف
- نکات ایمنی برش با دستگاه های این بخش از کلاس ساخت صندلی
- معرفی تیغه مناسب برای این بخش
- معرفی تفاوت های چوب های مختلف و جهات مختلف برش در این بخش
قوس بری قطعات صندلی چوبی:
قوس بری یکی از مراحل مهم و حساس ساخت صندلی است که در این مرحله انجام می شود. با توجه به طرح مورد بحث قوس بری با ابزارهای مختلف مثل اره فلکه و اره چکشی انجام می شود. سوژه های قوسی در کلاس های بلند مدت در کلاس آموزشی وودیانو ساخته می شود. برش و پرداخت قوس باید در این مرحله به دقت انجام شود تا طرح ساخته شده بی عیب و زیبا باشد. قوس بری با اره فلکه و اره چکشی بوسیله هنرجو ها در این بخش انجام می شود.
اتصال زنی قطعات صندلی چوبی:
ساخت اتصالات مهمترین بخش ساخت صندلی است. در صورتی که تمامی مراحل قبلی به خوبی انجام شده باشد ساخت قطعات و اتصال ها با دستگاه کام کن، اره، مغار و چکش، اره دست و ابزار های دیگر تراش انجام می شود. در سوژه کلاس ساخت صندلی وودیانو اتصالاتی که پرکاربرد هستند ساخته می شود و بعد از یادگیری این اتصالات سوژه های بسیار زیادی قابل اجرا هستند. اتصال کام و زبانه، اتصال فاق زبانه، اتصال میخ چوبی، اتصال قلیف، اتصال سر به سر، اتصال در زاویه و … در این کلاس آموزش داده می شود. ساخت اتصالات در این کلاس توسط خود هنرجو ها انجام می شود و تجربه بسیار بی نظیری در این قسمت اتفاق خواهد افتاد. استفاده از انواع ابزار ها و استفاده از شابلون های مختلف در این بخش انجام می گردد.
موارد دیگری که در این بخش آموزش داده می شوند:
- معرفی انواع اتصالات
- اصول انتخاب اتصال ها برای قسمت های مختلف
- نقشه کشی و تعیین ضخامت زبانه ها
- اتصال زنی در زاویه
- اجرای میخ چوبی در زاویه
- نکات ایمنی که باید در این مرحله رعایت شود
مونتاژ صندلی چوبی:
مونتاژ یکی از مراحی است که باید برای آن وقت گذاشته شود و کاملا تمامی مراحل آن از قبل بررسی شود. در این مرحله با انواع گیره های پیچی و اتوماتیک کار می شود و هنرجوها تمامی مراحل مونتاژ را انجام می دهند. معرفی انواع شابلون ها و قطعات کمکی برای مونتاژ در این بخش انجام می شود و طرح مورد نظر قبل از مونتاژ کاملا بررسی شده و نهایی می گردد. با انجام این مرحله و تمرکز بر روی مواردی که آموزش داده شده باعث می شود که ساخت سوژه های مشابه و پیچیده تر به مرور ممکن باشد. استفاده از انواع چسب ها و اصول استفاده از چسب چوب در این مرحله آموزش داده می شود و اشکالاتی که در این بخش به وجود می آید مطرح می گردد.
پرداخت و رنگ کاری صندلی چوبی:
پرداخت و رنگ کاری جزو جدایی ناشدنی کار نجاری است و شاید خیلی ها بر این باور باشند که این بخش کار رنگ کار است. هنرمندان حرفه ای و با استاندارد بالا این بخش از کار را خود انجام می دهند. بعضی از مراحل پرداخت با توجه به نوع سوژه و طرح قبل از مونتاژ انجام می شود که تمامی این مراحل در کلاس های بلند مدت ساخت صندلی آموزش داده می شود.
بهترین سازه اگر در این بخش به خوبی پرداخت و رنگ نشود دیگر ارزش ارائه ندارد و پروژه شکست خورده خواهد بود! پس این مرحله باید مانند مرحله ساخت و اتصال زنی و مونتاژ به درستی انجام شود و برای آن وقت گذاشته شود. تمامی مراحل پرداخت و رنگ در این مرحله به هنرجویان آموزش داده می شود و تمرین و تکرار ضامن حفظ اندوخته های این کلاس خواهد بود.
چوب های مورد نیاز برای ساخت صندلی چوبی:
چوب های استاندارد مورد استفاده برای ساخت صندلی در کلاس ساخت صندلی چوبی وودیانو معرفی می گردد و دلیل استفاده از آن ها، نقوش و ویژگی های آن ها و اصول پرداخت و رنگ کاری آن ها در کلاس های بلند مدت ساخت صندلی مطرح می شود. پیشنهاد می شود حتما قبل از ورود به کلاس حتما مطلب آموزشی انواع چوب وودیانو را مطالعه کنید.
ویدیویی از جزئیات کامل پروژه کلاس ساخت صندلی چوبی وودیانو
این دوره مخصوص چه کسانی است؟
این دوره مخصوص کسانی است که آشنایی اولیه با ابزارهای نجاری دارند و قصد دارند به طور حرفه ای تر نکات پیشرفته نجاری از جمله اتصال زنی و زاویه بری و غیره را در قالب ساخت پروژه صندلی چوبی یاد بگیرند. هم چنین این کلاس برای کسانی که به طور خاص به دنبال یادگیری ساخت سوژه های دکوراسیون داخلی (در اینجا صنذلی چوبی) هستند بسیار مناسب است. با شرکت در کلاس علاوه بر مرور نکات حرفه ای نجاری می توانید مهارت خود را در ساخت پروژه های جذاب نجاری به چالش بکشید و با حضور اساتید هرگونه سوال یا ابهام در ساخت چنین سوژه هایی را برطرف کنید و خودتان صدها کار مشابه بسازید!
چرا وودیانو برای آموزش هنرهای چوبی مناسب است؟
گروه وودیانو متشکل از مدرسین تحصیل کرده در رشته مهندسی سازه های چوبی است که سابقه و تجربه سال ها فعالیت در زمینه طراحی، ساخت و اجرای انواع پروژه های چوبی کوچک و بزرگ را داراست. پروژه هایی بزرگی همچون ساخت خانه های چوبی با اسکلت تمام چوب و خرپاهای بی نظیر تا پروژه هایی ظریف و حساس مانند سازهای موسیقی و ساخت دکوری های کوچک زیبا و تکنیکال.
ما در وودیانو به دلیل خلا آموزش های صحیح و اصولی در زمینه هنرهای چوبی، اقدام به برگزاری کلاس ها و دوره های آموزشی کرده ایم تا بتوانیم سهمی هر چند اندک در ارتقای سطح آموزشی علاقمندان به یادگیری هنرهای چوبی داشته باشیم. در تمامی دوره های آموزشی وودیانو سعی بر این است تا اصول و راه های صحیح کار با چوب و ابزارهای مورد نیاز آن در کم ترین زمان و با بالاترین کیفیت شرح داده شود.
آیا خانم ها هم می توانند در این کارگاه آموزشی شرکت کنند؟
بله. بانوان هم می توانند در این کلاس آموزش و تمامی دوره های دیگر وودیانو شرکت کنند. همان طور که می دانید عشق و علاقه به هنرهای چوبی و کلا کارهای ساخته شده از جنس چوب مرد و زن نمی شناسد؛ و گاها دیده می شود که این علاقه در بین بانوان بیشتر هم هست. اما متاسفانه نبود کلاس های آموزش نجاری مناسب بانوان، باعث شده است تا این عشق و علاقه به هنرهای چوبی از سوی خانم ها نادیده گرفته شود. به همین خاطر ما در وودیانو این فرصت را فراهم کردیم تا بانوان هم بتوانند بسته به علاقه خود در هر یک از شاخه های هنرهای چوبی آموزش ببینند.
مکان برگزاری کلاس های آموزشی وودیانو کجاست؟
کلاس و دوره های آموزشی وودیانو در غرب استان تهران، (منطقه 22) برگزار می شود.
تاریخ برگزاری این کارگاه آموزشی چه زمانی است؟
دوره جدید این کارگاه آموزشی در دو روز پنجشنبه و جمعه 10 و 11 آذرماه 1401 برگزار می شود.
آیا این کارگاه آموزشی محدودیت سنی خاصی دارد؟
برای یادگیری نجاری محدودیت سنی به خصوصی وجود ندارد و هر فرد علاقمندی که به یادگیری این حرفه تمایل دارد، امکان حضور در کلاس های آموزش نجاری و هنرهای چوبی وودیانو را دارد. این کارگاه برای کودکان و افراد خردسال مناسب نیست.
مدت زمان این کارگاه آموزشی چقدر است؟
این کارگاه آموزشی دو روزه شامل حداقل 16 ساعت آموزش مفید است از 8 صبح تا 16 بعدازظهر می باشد.
قیمت این کارگاه آموزشی چقدر است؟
قیمت هر کلاس آموزشی با توجه به سرفصل ها و کیفیت محتوا و مدت زمان دوره مشخص می گردد. در قیمت گذاری کلاس ها سعی بر این بوده است تا با در نظر گرفتن قیمتی مناسب امکان حضور حداکثری علاقمندان در کلاس های وودیانو فراهم شود. بر همین اساس، قیمت این کلاس آموزشی با سرفصل هایی که به آن اشاره شد، 5.300.000 تومان است.
آیا هزینه اضافه ای بابت چوب و رنگ و موارد از این دست باید توسط هنرجو پرداخت گردد؟
در هیچ کدام از کلاس ها و دوره های آموزشی وودیانو، هیچ هزینه جداگانه ای بابت مواردی مانند هزینه رنگ، چوب و … دریافت نمی شود.
آیا امکان کنسل کردن کلاس و عودت وجه وجود دارد؟
با توجه به اینکه با انجام ثبت نام نهایی هر فرد یک ظرفیت از کلاس به او اختصاص می یابد، به منظور حفظ نظم کلاس ها و برنامه ریزی های انجام شده امکان کنسل کردن ثبت نام و عودت (بازگشت) وجه وجود ندارد. لذا لطفا ابتدا از تصمیم خود برای شرکت در کلاس مطمئن شوید و سپس اقدام به ثبت نام کنید.
آیا قیمت این کارگاه آموزشی مناسب است؟
نکات و محتواهایی که با شرکت در این کلاس آموزش نجاری به دست خواهید آورد بسیار بیشتر از مبلغی است که بابت شرکت در این دوره پرداخت می کنید. فقط کافیست به وقت و زمانی که باید صرف شود تا چنین حجم از اطلاعات مفید و کاربردی و از همه مهم تر تجربیات چندین و چند ساله کاری را کسب کنید فکر کنید. آن وقت خواهید دید که چنین مبلغ اندکی نه تنها هزینه است بلکه کاملا یک سرمایه گذاری محسوب می شود. سرمایه گذاری بر روی خود و ذخیره کردن زمان، انرژی و سرمایه تان.
دیدگاهتان را بنویسید