آموزش طراحی باکس کشو گاز رومیزی کابینت (2) – قسمت 23
«قسمت بیست و سوم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، در 15 قسمت قبلی به شیوه طراحی اجزای مختلف کابینت آشپزخانه پرداختیم. این آموزش ها شامل نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه، نحوه طراحی صفحه کابینت، طراحی درب کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی، شیوه طراحی درب هوایی کابینت، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه، چگونگی رسم دستگیره، تنظیمات عمومی Vray ۳.۴ اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده، آموزش طراحی باکس سینک و طراحی باکس آب چکان در اسکچاپ بود. در ادامه این آموزش ها، نحوه طراحی باکس هود کابینت، طراحی باکس یخچال تک درب، ساید بای ساید و دوقلو کابینت، و نحوه طراحی درب باکس کشو گاز رومیزی را با هم کار کردیم. در ادامه قسمت قبلی که آموزش طراحی باکس کشو گاز رومیزی کابینت آشپزخانه را شروع کرده بودیم در این قسمت نیز نکات نهایی مربوط به این آموزش را دنبال خواهیم داد.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی باکس کشو گاز رومیزی کابینت (2):
در قسمت های قبلی با نحوه طراحی باکس گاز آشنا شدیم و در قسمت قبل نحوه طراحی کشوی باکس گاز رومیزی با سه کشوی یک اندازه را بررسی کردیم. حال در این قسمت به سراغ طراحی کشوهای غیر هم اندازه می رویم.
در این حالت یک باکس سه کشوی گاز با سه اندازه متفاوت داریم.
وارد حالت X-Ray می شویم. در ابتدا سراغ کشیدن کشوی اول که کوچک تر از دو کشوی دیگر است می رویم. با استفاده از ابزار Line از قسمت لبه پایینی درب اول یک خط کمکی تا لبه قید باکس رسم می کنیم که برابر با 11.9 سانتی متر است.
بدنه کناری کشو را به طول 45 و ارتفاع 11.9 سانتی متر ترسیم می کنیم و ضخامت 1.6 سانتی متری به آن می دهیم.
برای درست باز و بسته شدن کشوی باکس از قسمت بالایی 5 میلی متر و از قسمت پایین هم 1.5 سانتی متر به عنوان بادخور کم می کنیم. همچنین 1.3 سانتی متر بین بدنه کشو و باکس فاصله ایجاد می کنیم تا ریل کشو به درستی در جای خودش قرار گیرد.
این بدنه را کپی کرده و در سمت مقابل آن قرار می دهیم و این دو بدنه را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال بدنه جلویی کشو را ترسیم کرده و با کپی کردن آن در جهت مقابلش کل کشو کامل می گردد.
اکنون نوبت به طراحی کفی سه میل کشو می رسد که به مانند آموزش های قبلی آن را ایجاد می کنیم.
در نهایت یک قید میانی در قسمت زیرین کشو ایجاد می کنیم تا وزن درون کشو را به خوبی تحمل کند.
دو کپی از این کشوی طراحی شده ایجاد می کنیم تا با اصلاح اندازه های آن کشوهای دوم و سوم را نیز ایجاد کنیم.
در نهایت بعد از اصلاح اندازه ها سه کشو با ابعاد دلخواه ایجاد خواهد شد.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
19 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
عالی بووووووووووووود دستتون درد نکنه
با سلام
ضمن تشکر از شما لطفن لینک دانلود با کیفیت خوب رو تصحیح بفرمایید، پیام می ده یافت نشد.
سلام…خیلی ممنون بابت اطلاع تون…لینک دانلود اصلاح شد.
با تشکر.
سلام عالیه کارتون اگه اموزش رندر گیری هم بزارین عالی تر میشه
سلام..ممنون بابت نظر لطفتون…چشم ان شاالله آموزش های ویری اسکچاپ رو هم حتما در برنامه داریم.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی
ضمن تشکر از آموزشهای مفید و کاربردی جنابعالی سوالاتی در مورد کار اجرایی برایم مطرح شد
1- جهت سهولت در جازدن فیبر سه میل چه میزان لقی در جهت طولی و عرضی سه میل باید کوچکتر در نظر بگیریم و اینکه آیا فیت گرفتن اندازه فیبر بدون در نظر گرفتن لقی مطابق ویدیوی آموزشها در گرفتن دوییدگی کار کمک میکند و لقی ایجاد شده توسط خود ارره در هنگام شیار زنی خودبخود ایجاد خواهد شد
2- میزان بادخور جهت ریل کشو آیا برای ریل سفید و ریل های ساچمه ای (دو و سه تکه) مقدار گفته شده برای هر ریل همین 1.3mm تماما مناسب میباشد. و آیا برای عمق یونیت 55 کاملا کشو میبایست یراق ریل 55 گرفت یا 50 سانتیمتر
3- باریکه فیکس فارسی بر شده یونیت هوایی از جنس mdf یا نئوپان ملامینه هردو از استحکام مناسب و مطمئنی برخوردارند
4- اینکه از یک باریکه در پشت و پایین فیبر یونیت زمینی استفاده کنیم و یا دو بلوکه در دو گوشه اختیاریست و آیا تفاوتی با هم ندارند
5- در خصوص شیار زدن هر چهار تکه از یونیت هوایی آیا مونتاژ و جا زدن قطعات به سهولت انجام خواهد شد و این که در یونیت هوایی طاق را از انتها 2 سانتیمتر کوچکتر در نظر میگیرند همچنین در یونیت زمینی انتهای کف را 2 سانتیمتر کوچک میکنند و فیبر را تا انتهای کار امتداد میدهند تا عملیات شیارزنی در طاق هوایی وکفی زمینی حذف شود نیز توضیح دهید که کدام روش توصیه میشود.در صورت امکان اگر مقدور هست در تلگرام علاوه بر کانال سایت گروهی نیز جهت تبادل سوالات نیز ایجاد نمایید تا کاربران براحتی با شما و دیگران در ارتباط باشند موقتا کانالی همراه لینک گروه را در خصوص آموزش کابینت سازی ایجاد کردم که امیدوارم این اقدام توسط خودتان صورت پذیرد
6- در فضاهای کوچگتر که ملزم به استفاده از سینک 120 هستیم یونیت 90 از جنس pvc صرفا جهت قرارگیری لگن ها بهتر نیست.
7- با توجه به کشیدن نوار pvc یک میل دورتا دور دربها و میزان بادخور عنوان شده و رگلاژ مناسب جهت سفارش برشکاری ابعاد درب در طول و عرض به چه میزان میبایست کم کنیم
8- صفحات 5 سانتیمتر دور تا دور کانتر و اپن که بصورت عمودی و افقی کشیده شده و معمولا کورین نصب میشوند آیا از ام دی اف حجم سازی شده و یا دوبل و یا صفحه 5 سانت شرکتی نیز میتوان بصورت فارسی شده دور تا دور کانتر استفاده کرد و آیا الزاما میبایست جنس صفحه ضدآب باشد یا نه
با تشکر از همراهی شما و عوامل سایت وودیانو
سلام…خیلی ممنون بابت لطفی که دارید…و تشکر بابت سوالات خوبی که پرسیدید…
1- برای جا زدن سه میل و اینکه هنگام مونتاژ باکس دویدگی به درستی گرفته بشه نباید برای سه میل بادخور لحاظ بشه؛ و باید اندازه های سه میل 8 میلی متر داخل بدنه وارد بشه و شیار موردنظر هم باید با همین اندازه 8 میلی متر زده بشه. با این کار هم دویدگی کار گرفته میشه و هم اینکه استجکام کار کاملا تامین میشه.
2- میزان بادخور برای ریل های ساچمه ای دو و سه تکه هیچ فرقی با هم نمی کنه و همین بادخور 1.3 میلی متر هست. برای عمق یونیت 55 باید ریل 50 گرفته بشه و دقت بشه برای باکس گاز ریل 50 گرفته نشه چون برای رد شدن تاسیسات از پشت کشو دچار مشکل خواهید شد و باید ریل 45 گرفته بشه.
3- باریکه فارسی برای فیتینگ هم بهتره MDF باشه چون نئوپان مقاومتش کمتره.
4- استفاده از MDF در گوشه های پشت باکس هم برای ارائه کار با استاندارد بالا ضروریه و اگه قراره کار باکیفیت ساخته بشه این مورد باید حتما انجام بشه.
5- برای جا زدن باکس هوایی هم در صورتی که هر 4 تکه باکس شیار بخوره مشکلی برای جا زدن وجود نداره و بهتره این کار انجام بشه. در مورد باکس زمینی هم طبق تجربه بهترین کار زدن شیار برای تمامی قطعه هاست حتی برای کفی. اینکه کفی را 2 سانت کوچک تر بگیریم و سه میل رو در پشتش قرار بدیم کار اشتباهی هست. باید سه میل داخل شیار بره تا دویدگی کار رو بگیره. اینکه چه در باکس هوایی و چه در باکس زمینی بخوایم قطعه ای از کار رو کوچکتر بگیریم و سه میل رو داخل شیار قرار ندیم کار اشتباهی هست و نباید این کار رو انجام داد. در مورد ایجاد یک گروه یا کانال و تبادل نظر در این زمینه فکر خوبی هست و در برنامه های آینده مون هست ولی متاسفانه در حال حاضر فرصت چنین کاری رو نداریم و به جاش تمرکزمون رو روی تولید آموزش ها قرار دادیم. ان شاالله در ادامه این پیشنهادتون رو هم اجرایی خواهیم کرد.
6- علت اینکه اشاره کردیم بهتره در باکسی که قراره سینک 120 استفاده بشه کمی اندازه رو بزرگ تر در نظر بگیریم برای مواقعی هست که خود مشتری اصرار به استفاده از سینک به این ابعاد داره و طبیعتا سینک های 90 و کوچیک تر از اون برای جاهایی که فضای کمی در اختیار دارند مناسب تر هست.
7- این مورد نیاز به توضیح مفصل داره که در آموزش های بعدی مفصل در این مورد توضیح خواهیم داد. ولی به طور خلاصه با استفاده از نرم افزار هایی مثل Cut Master به راحتی با وارد کردن ابعادمون به نرم افزار میگیم که چه ضخامت PVC قرار بزنیم و برنامه به طور خودکار این مقدار رو کم میکنه.
8- بله میشه از این صفخات هم استفاده بشه ولی باید جزئیات اجرتش محاسبه بشه و جداگونه گرفته بشه. این توضیحات حرفه ای تر رو قراره در آموزش های حرفه ای تر ارائه کنیم و فعلا در این مرحله آموزش مقدماتی و بیان اصول طراحی کابینت بوده.
9- فارسی کردن و چرخوندن صفحه دور باکس ها هم در صفحات ضدآب کمی سخت تره از صفحات توپر. بهتره از صفحات غیر ضدآب برای این کار استفاده کنید.
سپاس از همراهی شما.
سلام . با تشکر از استاد عزیز و فرصتی که برای آموزش و پاسخگویی دقیق و کامل سوالات و رفع تمام ابهامات بنده و سایر کاربران اختصاص دادید. همچنان منتظر جلسات تکمیلی در آینده هستم با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما و تیم خوب وودیانو
سلام محمد عزیز…
ممنون بابت این همه لطفی که به ما دارید…بسیار خوشحالیم که همراهانی همچون شما داریم…نظرات دلگرم کننده شما دوستان انگیزه های ما رو چند برابر میکنه….
با آرزوی موفقیت.
سلام .ممنون بابت آموزشتون ،میخواستم بدونم بادخور ریل سفید ،یا همون ساد با ریل ساچمه ای یکیه،با تشکر
سلام…تقریبا یکی هست نهایتا یک میلی متر با هم فرق دارند. باید بگذارید روی همدیگه ببینید.
عرض ادب و احترام
اولین بار بود که یه ویدیو آموزشی به این کاملی و روشنی تو این زمینه میبینم و از اونجایی که تو حرفه خودم ویدیو آموزشی تهیه و ایجاد کردم و میدونم چقدر زمانبر و نیازمند دقت هست، جا داشت یه تشکر ویژه ازتون کنم و خداقوت بگم
به توانایی ها باید باید فخر ورزید نه به ناتوانی دیگران
همین که اطلاعات و تجربیاتتون رو اینطور با عشق به اشتراک گذاشتید نشان از شخصیت بزرگتون داره
امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید
سلام جناب یوسفی. خیلی خیلی خوشحالیم که می بینینم آموزش ها براتون مفید بوده. نظرات دلگرم کننده تون قطعا انرژی ما برای ادامه این مسیر رو چندین برابر میکنه.
سلام
ممنون بابت آموزش های خوبتون عالی هستید. فقط اینکه لطفا ابعاد باکس گاز رومیزی رو بگید توی آموزش ها گفتید جلسات قبل ولی نیست .
سلام. آموزش های قبلی رو با دقت ببینید هست.
سلام وقتتون بخیر ببخشید برای خالی کردن داخل یک مکعب را توضیح دهید برای باکس ویترین برعکس
سلام. آموزش های قبلی رو ببینید توضیح دادیم.
خیلی عالیه.ممنون از تمام عوامل وودیانو.عشقین
سلامت باشید. ممنون از همراهی شما