آموزش طراحی باکس آبچکان کابینت – قسمت ۱۳
![طراحی کابینت در اسکچ آپ,آموزش طراحی کابینت با اسکچ آپ,آموزش رایگان اسکچاپ, آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ,طراحی کابینت با اسکچاپ,طراحی کابینت آشپزخانه با اسکچاپ,طراحی کابینت با sketchup,ساخت کابینت با اسکچاپ,طراحی و مدل سازی کابینت با اسکچاپ,آموزش نرم افزار اسکچاپ, آموزش رایگان sketchup, دانلود رایگان آموزش اسکچاپ 2017, دانلود نرم افزار اسکچاپ 2017, رسم با اسکچاپ, نکات اسکچاپ, ترفندهای اسکچاپ, کتاب فارسی اسکچاپ, آموزش تصویری اسکچاپ, آموزش ویدیویی اسکچاپ 2017, آموزش رایگان ویدیویی اسکچاپ به زبان فارسی, فیلم فارسی آموزش اسکچاپ, دانلود فیلم رایگان آموزش اسکچاپ, دوره جامع اسکچاپ, آموزش کامل اسکچاپ, sketchup, اسکچاپ, اسکچ آپ, اسکیچ آپ, اسکیچاپ, آموزش ویدئویی اسکچاپ, سایت آموزش اسکچاپ فارسی, فارسی, قدم به قدم, آموزش فارسی اسکچاپ, وودیانو, woodiano,آموزش پروژه محور اسکچاپ, دانلود رایگان آموزش فارسی اسکچاپ, آموزش وی ری اسکچاپ, vray 3.4, رندرینگ اسکچاپ, اسکیچاپ, vray 3.6, رندر اسکچاپ, sketchup 2018, اسکچاپ 2018, Hl,ca Vray hs;]h\, Hl,ca ,dvd hs;]h\, Hl,ca ,d vd hs;]h\](https://woodiano.ir/wp-content/uploads/PREVIEW-tarahi-cabinet-ashpazkhane-ba-sketchup-2018.jpg)
«قسمت سیزدهم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه جدید آموزش اسکچ آپ وودیانو، آموزش طراحی کابینت با sketchup را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. در این سری از آموزش ها، اصول طراحی کابینت آشپزخانه با استفاده از نرم افزار Sketchup 2018 را از پایه تا پیشرفته آموزش خواهیم داد. در این دوره آموزشی رایگان اسکچاپ، از طراحی پایه های کابینت گرفته تا طراحی درب کابینت، باکس های زمینی و هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی دستگیره و به طور کلی تمامی اجزای ضروری در طراحی و مدل سازی کابینت آشپزخانه آموزش داده خواهد شد. یکی از نکات مهم در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، آموزش استانداردهای دقیق ساخت و طراحی کابینت است که به شما کمک می کند تا طراحی های واقعی و درستی را مدل سازی کنید. در این دوره آموزشی رایگان با وودیانو همراه باشید و با نظرات خود ما را در تولید آموزش های رایگان نرم افزار اسکچاپ یاری کنید. در این قسمت آموزش طراحی باکس آبچکان کابینت آشپزخانه را با هم مرور خواهیم کرد.
همان طور که در آموزش های قبلی مشاهده کردید، در قسمت اول، به نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه با اسکچ آپ و اصول انجام این کار پرداخته شد. در قسمت دوم نیز شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه به طور کامل آموزش داده شد. در قسمت سوم به نحوه طراحی صفحه کابینت با اسکچ آپ و در قسمت چهارم، به آموزش طراحی درب کابینت آشپزخانه در نرم افزار اسکچ آپ ۲۰۱۸ پرداختیم. شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه را نیز در قسمت پنجم با هم مرور کردیم و در قسمت ششم به نحوه طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی کابینت آشپزخانه پرداختیم. در قسمت هفتم شیوه طراحی درب هوایی کابینت آشپزخانه و در قسمت هشتم، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه را آموزش دادیم. در قسمت نهم چگونگی رسم دستگیره کابینت آشپزخانه در اسکچاپ و در قسمت دهم به تنظیمات عمومی Vray 3.4 اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده پرداختیم. در قسمت یازدهم و دوازدهم به ترتیب بخش اول و بخش دوم آموزش طراحی باکس سینک کابینت آشپزخانه در اسکچاپ را کار کردیم و حال در این قسمت بخش اول از آموزش طراحی باکس آب چکان در اسکچاپ را آموزش خواهیم داد..
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی باکس آبچکان کابینت:
در این آموزش قصد داریم نحوه طراحی باکس آب چکان کابینت آشپزخانه را با هم مرور کنیم و با ابعاد و اندازه های استاندارد آن آشنا شویم.
برای شروع یک باکس کابینت هوایی طراحی می کنیم. یک باکس آبچکان دارای عرض و ارتفاع ۹۰ سانتی متر است. با ابزار Line یک مربع کمکی ۹۰ در ۹۰ سانتی متری رسم می کنیم.

اگر به خاطر داشته باشید بدنه های باکس هوایی به صورت بیرون دلی قرار می گرفت و سقف و کف باکس هوایی تودلی بدنه ها قرار می گرفت. بنابراین یک عمق ۳۰ سانتی متری به باکس هوایی می دهیم و با ابزار Push Pull یک ضخامت ۱٫۶ سانتی متری به آن اعمال می کنیم. با این کار فضای داخلی باکس عدد ۸۶٫۸ سانتی متر است که برای قرار گیری آب چکان عدد مناسبی است.

حال با ابزار Rectangle و نقاط گوشه ای سقف باکس را ترسیم می کنیم و ضخامت ۱٫۶ به آن می دهیم. با سه کلیک پیاپی بر روی آن Make Group (تبدیل به گروه) می کنیم.

دقت کنید که در باکس آب چکان برخلاف باکس های هوایی دیگر، کفی باکس نخواهیم داشت. به دلیل ریخته شدن قطرات آب ظروف شسته شده بر روی سینک، کفی باکس در نظر گرفته نمی شود.
حال مطابق آموزش های قبلی شیار لازم برای قرارگیری پشت بند باکس را ایجاد می کنیم.

و به سادگی با ابزار Rectangle اسکچاپ، پشت بند سه میل را ترسیم می کنیم و با Push/Pull کردن ضخامت ۳ میلی متری به آن می دهیم.

حالا نوبت به رسم وادارهای باکس آب چکان می رسد. باریکه ای به عرض ۸ سانتی متر و ضخامت ۱٫۶ سانتی متر ترسیم می کنیم و این باریکه را در پایین باکس هم کپی می کنیم.

ضمنا برای استحکام بیشتر می توان یک باریکه دیگر را به باریکه پایین باکس اضافه کرد.

و برای جلوگیری از در معرض آب قرار گرفتن سه میل آن را ۵ میلی متر بالاتر می بریم تا به سادگی تخریب نشود.

برای نصب راحت تر آب چکان بهتر است باکس ۹۰ سانتی متری را به اندازه ۲ میلی متر بزرگ تر در نظر بگیریم تا بدین ترتیب نصب آب چکان به هنگام نصب به شکل بهتر و ساده تری انجام شود.
در قسمت بعدی با طراحی درب و طبقه باکس آبچکان کابینت آشپزخانه با اسکچاپ ۲۰۱۸ همراه باشید.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام
امکان داره راجع به باکس ابچک یک طبقه و دو طبقه برای کابینت های هوایی دوبلکس فیلم اموزشی همچنین استاندارد اندازه ها تهیه کنید
سلام. چشم سعی می کنیم در آموزش های بعدی قرارش بدیم.