آموزش طراحی درب باکس سینک کابینت – قسمت 12
«قسمت دوازدهم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه جدید آموزش اسکچ آپ وودیانو، آموزش طراحی کابینت در اسکچ آپ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. در این سری از آموزش ها، اصول طراحی کابینت آشپزخانه با استفاده از نرم افزار Sketchup 2018 را از پایه تا پیشرفته آموزش خواهیم داد. در این دوره آموزشی رایگان اسکچاپ، از طراحی پایه های کابینت گرفته تا طراحی درب کابینت، باکس های زمینی و هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی دستگیره و به طور کلی تمامی اجزای ضروری در طراحی و مدل سازی کابینت آشپزخانه آموزش داده خواهد شد. یکی از نکات مهم در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، آموزش استانداردهای دقیق ساخت و طراحی کابینت است که به شما کمک می کند تا طراحی های واقعی و درستی را مدل سازی کنید. در این دوره آموزشی رایگان با وودیانو همراه باشید و با نظرات خود ما را در تولید آموزش های رایگان نرم افزار اسکچاپ یاری کنید. در این قسمت آموزش طراحی درب باکس سینک کابینت آشپزخانه را با هم مرور خواهیم کرد.
همان طور که در آموزش های قبلی مشاهده کردید، در قسمت اول، به نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه با اسکچ آپ و اصول انجام این کار پرداخته شد. در قسمت دوم نیز شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه به طور کامل آموزش داده شد. در قسمت سوم به نحوه طراحی صفحه کابینت با اسکچ آپ و در قسمت چهارم، به آموزش طراحی درب کابینت آشپزخانه در نرم افزار اسکچ آپ 2018 پرداختیم. شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه را نیز در قسمت پنجم با هم مرور کردیم و در قسمت ششم به نحوه طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی کابینت آشپزخانه پرداختیم. در قسمت هفتم شیوه طراحی درب هوایی کابینت آشپزخانه و در قسمت هشتم، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه را آموزش دادیم. در قسمت نهم چگونگی رسم دستگیره کابینت آشپزخانه در اسکچاپ و در قسمت دهم به تنظیمات عمومی Vray 3.4 اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده پرداختیم. در قسمت یازدهم بخش اول آموزش طراحی باکس سینک کابینت آشپزخانه در اسکچاپ را کار کردیم و حال در این قسمت بخش دوم این آموزش را پی می گیریم.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی درب باکس سینک کابینت:
در قسمت قبلی با نحوه طراحی باکس سینک 120 سانتی متری آشنا شدیم. در این آموزش قصد داریم نحوه طراحی درب باکس سینک کابینت آشپزخانه را با هم مرور کنیم و با ابعاد و اندازه های استاندارد آن آشنا شویم.
به دلیل طول نسبتا زیاد باکس کابینت، درب های آن باید سه تکه باشد. برای شروع با استفاده از ابزار Line اسکچ آپ یک خط کمکی رسم می کنیم و آن را انتخاب کرده و با کلیک راست بر وری آن گزینه Divide را انتخاب می کنیم.
با این کار می توان به کمک اسکرول ماوس خط را به تعداد بخش های دلخواه تقسیم بندی کرد. با این روش خط را به سه تکه تقسیم می کنیم که این سه تکه دارای طول مساوی هستند (به طول 41.6 سانتی متر).
حال از این نقاط کمکی استفاده می کنیم و در راستای محور آبی رنک خطوط کمکی جدید را برای رسم درب ترسیم می کنیم.
با این کار مشاهده می شود که فاصله بین خطوط همگی عدد 41.6 سانتی متری را نشان می دهد.
سپس با ابزار مستطیل (Rectangle) اسکچاپ و دادن ضخامت 1.6 سانتی متری درب را ترسیم می کنیم و آن را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال تمام خطوط کمکی را با سه کلیک پیاپی حذف می کنیم و درب را کپی کرده تا هر سه درب به درستی ایجاد شود.
در این حالت بادخوری بین درب های کابینت وجود ندارد و همین موضوع ایجاد مشکل خواهد کرد. بنابراین برای ایجاد بارخور لازم باید مطابق زیر پیش برویم.
اگر به دو درب چپ و راست باکس دقت کنید متوجه خواهید شد که این دو درب هر کدام به خوبی توسط لولایی که بر روی بدنه باکس قرار می گیرد باز و بسته خواهند شد و مشکلی وجود ندارد. ولی برای درب وسطی مکانی برای نصب لولا وجود ندارد. به همین خاطر ایجاد یک باریکه کمکی برای نصب لولای درب میانی ضروری است. به همین منظور با استفاده از ابزار Line اسکچاپ یه وادار (باریکه) به عرض 8 سانتی متر و ارتفاع 71.2 سانتی متر (ارتفاع باکس تا کف) ایجاد می کنیم و یک ضخامت 1.6 سانتی متری به آن می دهیم . در نهایت آن را به یک گروه تبدیل می کنیم.
دقت کنید که این باریکه (یا به اصطلاح وادار ستونی) از انتهای درب سمت چپ به سمت داخل درب وسطی قرار گرفته است که این حالت، حالت مناسب آن برای نصب لولا است (تصویر زیر).
دقت کنید که اگر به اشتباه این وادار را از انتهای درب سمت چپ به سمت داخل درب چپ قرار دهیم (تصویر زیر) آنگاه نمی توان لولاها را به درستی سر جای خودش قرار داد. پس حتما به این موضوع توجه داشته باشید.
ناحیه برخورد وادار با باریکه بالایی را می توان با استفاده از ابزار Line و حالت X-Ray مشخص کرد و آن را به شکل صحیح تبدیل کرد.
حال نوبت به ایجاد بادخور لازم برای سه درب می رسیم. در ابتدا بادخور بالایی به مقدار 2 میلی متر را اعمال می کنیم. حال همین 2 میلی متر بادخور را از پایین نیز اعمال می کنیم.
حالا نوبت به یک بادخور یک میلی متری در سمت چپ و راست درب های باکس می رسد. با ایجاد این بادخور یک میلی متری در سمت چپ و راست، با قرارگیری این باکس در کنار باکس دیگر مجددا یک بادخور دو میلی متری ایجاد خواهد شد که کمک می کند تا درب ها به درستی کار کنند.
برای درب وسطی هم دو میلی متر بادخور از هر طرف ایجاد می کنیم.
با این کار درب های باکس سینک کابینت به درستی ترسیم می شوند. در قسمت بعدی با ما همراه باشید تا نحوه طراحی باکس آب چکان کابینت را با هم مرور کنیم.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
5 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
خیلی عالیییییییییییییییییییییییییییییی بود. ممنون
بی نهایت از لطف شما سروران متشکرم. با نصب این برنامە کمک بزرگی بە من کردید. پایدار باشید
سلام…خیلی ممنون بابت لطفی که دارید.
سلام .من یه سوال داشتم در رابطه با اون ام دی اف 8 سانتی که به صورت ستونی برای نصب در وسط طراحی میشه .آیا برای قرار گیری سینک توو کار یا عمق 20 مزاحم نمیشه ؟
سلام. شما باید این ستون رو زیر سینی سینک کار کنین. در قسمت لگن ستون ندارید.