آموزش طراحی درب باکس آبچکان کابینت – قسمت 14
«قسمت چهاردهم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه جدید آموزش اسکچ آپ وودیانو، آموزش طراحی کابینت با sketchup را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. در این سری از آموزش ها، اصول طراحی کابینت آشپزخانه با استفاده از نرم افزار Sketchup 2018 را از پایه تا پیشرفته آموزش خواهیم داد. در این دوره آموزشی رایگان اسکچاپ، از طراحی پایه های کابینت گرفته تا طراحی درب کابینت، باکس های زمینی و هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی دستگیره و به طور کلی تمامی اجزای ضروری در طراحی و مدل سازی کابینت آشپزخانه آموزش داده خواهد شد. یکی از نکات مهم در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، آموزش استانداردهای دقیق ساخت و طراحی کابینت است که به شما کمک می کند تا طراحی های واقعی و درستی را مدل سازی کنید. در این دوره آموزشی رایگان با وودیانو همراه باشید و با نظرات خود ما را در تولید آموزش های رایگان نرم افزار اسکچاپ یاری کنید. در این قسمت آموزش طراحی درب باکس آبچکان کابینت و طبقه آن را با هم مرور خواهیم کرد.
همان طور که در آموزش های قبلی مشاهده کردید، در قسمت اول، به نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه با اسکچ آپ و اصول انجام این کار پرداخته شد. در قسمت دوم نیز شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه به طور کامل آموزش داده شد. در قسمت سوم به نحوه طراحی صفحه کابینت با اسکچ آپ و در قسمت چهارم، به آموزش طراحی درب کابینت آشپزخانه در نرم افزار اسکچ آپ 2018 پرداختیم. شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه را نیز در قسمت پنجم با هم مرور کردیم و در قسمت ششم به نحوه طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی کابینت آشپزخانه پرداختیم. در قسمت هفتم شیوه طراحی درب هوایی کابینت آشپزخانه و در قسمت هشتم، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه را آموزش دادیم. در قسمت نهم چگونگی رسم دستگیره کابینت آشپزخانه در اسکچاپ و در قسمت دهم به تنظیمات عمومی Vray 3.4 اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده پرداختیم. در قسمت یازدهم و دوازدهم به ترتیب بخش اول و بخش دوم آموزش طراحی باکس سینک کابینت آشپزخانه در اسکچاپ را کار کردیم. در قسمت چهاردهم بخش اول از آموزش طراحی باکس آب چکان در اسکچاپ را آموزش دادیم، حال در این قسمت بخش دوم این آموزش را پی می گیریم.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی درب باکس آبچکان کابینت:
در این آموزش قصد داریم نحوه طراحی درب باکس آب چکان کابینت آشپزخانه را با هم مرور کنیم و با ابعاد و اندازه های استاندارد آن آشنا شویم.
برای طراحی درب باکس آبچکان می توان به مانند سایر باکس های کابینت از درب های دو لنگه متداول استفاده کرد.
ولی این نوع از طراحی درب ها به هنگام استفاده و قرار دادن ظروف بر روی آبچکان کمی مشکل آفرین است و باز بودن درب ها برای فرد ایجاد مزاحمت می کند.
به همین خاطر برای باکس آبچکان کابینت آشپزخانه از درب های جکی افقی استفاده می کنیم که به سمت بالا باز می شوند. برای این کار ابتدا لازم است تا طبقه و وادار باکس آبچکان رسم شود.
برای رسم طبقه، ابتدا یک خط کمکی رسم می کنیم و از نقطه میانی (Midpoint) آن استفاده می کنیم (که عدد 45 سانتی متر) است و طبقه را رسم می کنیم. دقت کنید که ضخامت 1.6 سانتی متری طبقه را به سمت بالا امتداد دهید.
به طوری که باید از زیر طبقه تا پایین باکس عدد 45 سانتی متر و از روی طبقه تا بالای باکس عدد 45 سانتی متر باشد.
بدین ترتیب فضای داخلی هر بخش از طبقه عدد 43.4 سانتی متر خواهد بود.
حال برای نصب صحیح لولای درب پایینی به یک باریکه نیاز خواهیم داشت. یک باریکه به عرض 8 سانتی متر و ضخامت 1.6 سانتی متر ترسیم می کنیم. بدین ترتیب دو درب با ابعاد یکسان خواهیم داشت.
برای رسم درب ها از ابزار Rectangle اسکچ آپ استفاده می کنیم.
حال به سراغ ایجاد بادخورهای لازم درب های باکس آبچکان کابینت می رویم. از بالای هر دو درب 2 میلی متر بادخور کم می کنیم. از سمت چپ و راست درب هم 2 میلی متر به عنوان بادخور در نظر می گیریم.
حال برای قسمت پایین درب زیرین نیز سه گزینه در پیش رو داردی. گزینه اول این است که همین بادخور 2 میلی متری را برای پایین درب هم اعمال کنید؛ گزینه دوم این است که اصلا بادخور در نظر نگیرید؛ و گزینه آخر این است 7 سانتی متر طول درب را پایین تر از باکس بیارید تا فضایی برای جاچراغی در نظر بگیرید. انتخاب از بین این گزینه ها به نظر و هدف شما دارد.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
3 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام.عالییییییییییییییییی بود مرسی.استاد یه سوال داشتم اگه ما یک میلیمتر کم کنیم برای بین درب های کابینت اگه پی وی سی دورتا دور درب بزنیم ک اون وقت دردسر ساز میشه درب ها بهم میخورن
سلام…ممنون بابت نظر لطفی که دارید…
وقتی ورق ها میره برای پی وی سی دستگاه بوسیله پیش فرز به اندازه ضخامت نوار پی وی سی از کار کم میکنه که بعد از زدن پی وی سی دقیقا ابعاد، برابر ورق اول خواهد بود.
اما اگه دستگاه پی وی سی بدون پیش فرز باشه باید به اندازه ضخامت پی وی سی از درب کم کنید.
البته در این مورد در آموزش های بعدی مفصل تر توضیح داده میشه…
مرسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسی ممنون