راهنمای خرید اره نواری (اره فلکه ای): معرفی بهترین های سال 1401
اگر قصد خرید دستگاه اره نواری را دارید ابتدا این مطلب را تا انتها مطالعه کرده و با بررسی انواع دستگاه اره نواری و مقایسه مشخصات فنی و همچنین قیمت دستگاه اره نواری، بهترین دستگاه اره نواری را با توجه به بودجه و نیازتان انتخاب و خریداری کنید. در این مطلب قصد داریم تا در مورد نحوه کار و هم چنین نکاتی که باید در هنگام خرید دستگاه اره نواری نو و دست دوم بدانید توضیحاتی ارائه دهیم. در انتها لیستی از انواع اره نواری در رنج قیمت های مختلف را همراه با درج مشخصات فنی آن ها در قالب جدول ارائه خواهیم کرد تا با کسب اطلاعات کافی در مورد این دستگاه اقدام به خرید نمایید. تا انتهای با مطلب راهنمای خرید اره نواری همراه وودیانو باشید.
دستگاه اره نواری (اره فلکه ای) چیست؟
یکی از دستگاه های اولیه و پر کاربرد در صنعت چوب و نجاری، دستگاه اره نواری یا اره فلکه ای (به انگلیسی: Band saw) است. این دستگاه برای برش انواع چوب با قطرهای مختلف به صورت طول بری و برش منحنی مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه دارای یک بدنه چدنی بوده که روی آن در قسمت بالا و پایین، دو فلکه در راستای یکدیگر قرار دارد. اره این دستگاه به صورت یک تسمه فنری روی این دو فلکه قرار گرفته است و با چرخش فلکه ها، اره دستگاه به گردش درآمده و مورد استفاده قرار می گیرد. به همین علت به آن اره نواری یا اره فلکه ای گفته می شود. این دستگاه در ابعاد و اندازه های مختلف در کارخانه های چوب بری برای برش گرده بینه ها تا کارگاه های کوچک برای انجام کارهای ظریف مورد استفاده قرار می گیرد. در ابعاد کوچک این دستگاه، هدایت چوب توسط دست انجام می شود. اما ابعاد بزرگ تر این دستگاه که در کارخانههای چوب بری مورد استفاده قرار می گیرد، انواع گرده بینه با قطرهای مختلف توسط ریل هایی که در کنار دستگاه تعبیه شده است هدایت شده با تنظیم مشخص از کنار اره دستگاه عبور می کند و گرده بینه ها تبدیل به الوار ها و تخته های چوبی می شود.
سرعت برش در این دستگاه بالا است اما کیفیت سطح برش تعریف چندانی ندارد. بنابراین برش با این دستگاه به عنوان یک برش اولیه محسوب می شود و چوب پس از برش کاری باید توسط دستگاه رنده گندگی یا ماشین فرز برای تبدیل نهایی پرداخت شود. برش این دستگاه به صورت عمودی بوده و آثار برش در جهت خلاف الیاف چوب ایجاد می شود.
حتما ببینید: ساخت خانه چوبی
انواع دستگاه اره نواری:
دستگاه اره نواری به لحاظ ابعاد و اندازه و همچنین کاربرد دارای انواع مختلفی است. در کارخانه های چوب بری، دستگاه اره نواری در ابعاد بسیار بزرگ به صورت عمودی و افقی وجود دارد. دستگاه هایی که قطر فلکه آن ها بیش از ۱۲۰ باشد اره رام نامیده می شود. هرچه قطر فلکه دستگاه بزرگ تر باشد، تیغ اره مورد استفاده نیز دارای پهنای بیشتر، ضخامت بیشتر و فاصله دندانه بیشتر خواهد بود.
بنابراین برش گرده بینه های قطور توسط این دستگاه به راحتی صورت می پذیرد. در دستگاههای اره نواری رام به صورت عمودی و افقی، دستگاه ثابت بوده و گرده بینه ها توسط ریل هایی به سمت اره هدایت می شوند. این ریل ها در فاصله های مختلف نسبت به اره قابل تنظیم هستند و می توان ضخامت الوارها و تخته های برش خورده توسط این دستگاه را تنظیم کرد. در کارگاه های چوب بری، از ابعاد کوچک تر این دستگاه که دارای قطر فلکه 100 و ۱۲۰ است برای برشکاری انواع الوارهای چوبی استفاده می شود.
حتما ببینید: راهنمای خرید رنده گندگی رو میزی
در این دستگاه ها کار هدایت چوب به سمت اره غالباً توسط دست انجام می شود و در بعضی موارد نیز این دستگاهها دارای ریل برای هدایت چوب هستند. این ابزار دارای انواع عمودی و افقی برای برش چوب است. دستگاه اره نواری در ابعاد کوچک تر و کارگاهی دارای قطر فلکه 30، 40، 60 و 80 سانتی متر است و برای برش انواع قطعات چوبی به صورت راسته بری و منحنی بری مورد استفاده قرار می گیرد. این دستگاه ها همگی به صورت عمودی و ایستاده هستند و کار هدایت چوب توسط دست انجام می شود. دستگاه اره فلکی 40، 60 و 80 به صورت عمودی روی زمین قرار گرفته و برشکاری روی صفحه آن ها صورت می گیرد.
اما در ابعاد کوچک تر این دستگاه که قطر فلکه آن کمتر از ۴۰ است به صورت پرتابل بوده و اصطلاحا به آن دستگاه رومیزی گفته می شود. هرچه قطر فلکه دستگاه کمتر باشد، تیغه مورد استفاده روی این دستگاه نیز باریک تر و نازک تر می شود. به طور مثال نمیتوان اره نواری با پهنای سه سانتی متر را روی دستگاهی با قطر فلکه ۳۰ سانتی متر قرارداد. در صورتی که این پهنای اره در دستگاه اره نواری با قطر فلکه ۳۰ سانتی مورد استفاده قرار بگیرد، موتور دستگاه تحت فشار قرار گرفته و همچنین تیغه با کمترین ساعت در حین کار دچار پارگی می شود. اما تیغ اره با پهنای کم برای کار با دستگاه های مختلف محدودیتی ندارد. به طوری که می توان روی دستگاه اره نواری با قطر فلکه ۸۰ سانتی متر تیغه اره نواری با پهنای ۱ سانتی متر نیز قرار داد و برای منحنی بری از این تیغه استفاده نمود. دستگاه اره نواری با برندهای مختلفی در بازار موجود است. برندهای اره نواری دیوالت (Dewalt)، متابو (Metabo)، ماکیتا (Makita)، اینهل (Einhell) و محک (Mahak) از جمله برند هایی هستند که دستگاه اره نواری کارگاهی در ابعاد کوچک و با کیفیت مطلوب تولید می کنند. همچنین در ابعاد بزرگ تر در برندهای ایرانی دستگاه اره نواری رمش، تبریز، البرز، نیرو و دیگر برندها وجود دارد که به صورت کارگاهی مورد استفاده قرار می گیرد.
قسمتهای مختلف دستگاه اره نواری:
بدنه دستگاه اره نواری کارگاهی از جنس چدن بوده و در نوع رومیزی آن غالباً آلومینیومی است. فرم این بدنه تقریبا شبیه به G انگلیسی است. این بدنه در قسمت پایین دارای دو پایه است که می تواند در صورت لزوم روی یک فونداسیون پیچ شود. در قسمت بالا و پایین روی بدنه دو فلکه قرار دارد. فلکه پایین به صورت ثابت و بدون تنظیم خاصی توسط الکتروموتور به گردش در می آید. الکتروموتور معمولاً در پشت بدنه دستگاه روی یک صفحه قابل تنظیم نصب شده است و قدرت گردش را توسط تسمه به فلکه پایین انتقال میدهد. الکتروموتور دستگاه اره نواری در اره های دستگاه های کارگاهی، هم به صورت تک فاز و هم به صورت سه فاز وجود دارد. اما در دستگاه های اره فلکه با قطر فلکه ۸۰ به بالا دستگاه تنها با الکتروموتور سه فاز قابل استفاده است. فلکه بالا به صورت هرزگرد بوده و به صورت محوری به سمت جلو و عقب قابل تنظیم است. با تنظیم این فلکه می توان مقدار بیرونزدگی اره نواری را روی فلکه ها تنظیم نمود. همچنین فلکه بالا به لحاظ ارتفاع توسط اهرم بالا برنده قابل تنظیم است و مقدار سفت شدن و کشش اره نواری توسط این اهرم صورت می گیرد. بنابر این برای تنظیم اره به لحاظ کشش و عقب و جلو بودن، تنظیمات روی اره فلکه بالا انجام می شود. درمقابل فلکه پایین یک دریچه قرار داده شده است که پس از قرار دادن اره نواری روی دستگاه این دریچه بسته شده و به عنوان حفاظ عمل می کند. در قسمت بالا درمقابل فلکه یک حفاظ قرار داده شده است. این حفاظ قسمت جلوی فلکه بالا و دور تیغه اره نواری را پوشش میدهد تا در هنگام پاره شدن اره از پرتاب شدن آن به طرفین جلوگیری کند. در سمت چپ در حدّفاصل مرکز تا مرکز فلکه ها نیز روی اره توسط یک حفاظ پوشش داده شده است. در سمت راست و در مقابل محل برش نیز تا محل قرار گیری هدایت کننده های اره توسط حفاظ پوشش داده شده است. روی فلکه پایین یک میز قرار داده شده است که تیغه اره نواری از شیاری که روی این صفحه تعبیه شده عبور کرده است. این صفحه طوری تنظیم شده است که تیغه اره نسبت به آن در حالت کاملا عمود قرار میگیرد.
در محل برش، در طرفین تیغه و پشت تیغه یک مجموعه هدایت کننده قرار داده شده است. این مجموعه دارای یک بلبرینگ در پشت اره است که در هنگام برش مانع عقب رفتن اره می شود. این بلبرینگ به اندازه فاصله یک تا دو میلی متر از پشت اره تنظیم می شود. در طرفین نیز دارای دو بلبرینگ یا دو قطعه چوب است که مانع گردش تیغه به چپ و راست می شود. این دو قطعه چوب یا دو بلبرینگ، قابل تنظیم بوده و به اندازه ضخامت یک کاغذ در طرفین از تیغ اره نواری فاصله میگیرد. در صورتی که این هدایت کننده از قطعه چوب باشد، در اثر گردش تیغه ایجاد اصطکاک شده و به مرور زمان دچار خوردگی می شود. بنابراین هر چند وقت یکبار باید خارج شده و مقطع آن توسط دستگاه فارسی بر برش زده شده و صاف شود.
حتما ببینید: راهنمای خرید اره میزی نجاری
مزیت هدایت کننده بلبرینگی نسبت به چوبی آن در این است که بلبرینگ ها به صورت هرزگرد همراه با تیغه اره به گردش درآمده و اصطکاک آن ها به حداقل میرسد و عمل هدایت تیغه به بهترین شکل صورت می گیرد.
در بعضی موارد این مجموعه در قسمت پایین و زیر صفحه نیز ز وجود دارد که عملکرد برش دستگاه را بهتر کرده و مانع پاره شدن زودهنگام تیغه اره نواری می شود. این مجموعه هدایتگر، به لحاظ ارتفاع نیز دارای تنظیماتی است. به این صورت که در هنگام برش به اندازه ۲ تا ۳ سانتیمتر بالاتر از ارتفاع قطعه چوب قرار میگیرد. برای طول بری و برش در ضخامت های یکسان، روی صفحه دستگاه گونیا قرار دارد که با اندازه های مختلف با فاصله های مشخص نسبت به تیغه اره بسته شده و قطعه چوب از میان این گونیا و اره عبور داده میشود و برش به صورت طولی صورت می گیرد.
نحوه کار با دستگاه اره نواری:
برای شروع به کار با دستگاه اره نواری ابتدا باید اره مناسب روی دستگاه قرار داده شود. برای این منظور ابتدا فلکه بالا را توسط اهرم بالا برنده به سمت پایین می آوریم. سپس اره مناسب برای برشکاری را از میان شیار قرار داده شده روی صفحه دستگاه عبور داده و روی فلکه های دستگاه قرار میدهیم. برای برشکاری به صورت طولی از اره های با پهنای بیش از دو و نیم سانتی متر استفاده می شود و برای قوس بری و منحنی بری از اره های با پهنای کمتر از دو و نیم سانتی متر استفاده می شود.
بنابر این اره مناسب را انتخاب کرده و روی فلکه دستگاه قرار می دهیم. سپس تیغه اره نواری را از روی فلکه ها به اندازه یک دندانه بیرون می آوریم و توسط اهرم بالابرنده فلکه بالا را به سمت بالا هدایت می کنیم. با بالا رفتن فلکه، تیغه اره نواری تحت کشش قرار میگیرد. مقدار کشش اره نواری و تنظیم آن تجربی است و با دست زدن به تیغه اره نواری متوجه کافی بودن مقدار کشش آن خواهیم شد. به طور مثال با کشیدن اره به سمت جلو تیغه اره نباید بیشتر از ۳ تا ۴ میلیمتر جابجا شود و همچنین به راحتی به سمت چپ و راست پیچیده نشود. در صورتیکه تیغه اره بیش از حد تحت کشش قرار بگیرد یا مقدار کمی تحت کشش قرار بگیرد، در هنگام کار و برش دچار پارگی خواهد شد. در صورتی که اره تحت فشار زیاد باشد از یک نقطه دچار پارگی می شود. اما در صورتی که مقدار کمی تحت فشار قرار گرفته باشد اره از چندین نقطه دچار پارگی شده و خرد می شود. بعد از تنظیم کشش اره، فلکه پایین توسط دست یا پا به آرامی به گردش در می آید. در صورتی که دندانه های اره در هنگام گردش فلکه، روی فلکه بروند، باید فلکه بالا به صورت محوری تنظیم شود.
برای این منظور یک اهرم در مقابل این فلکه قرار داده شده است که با گردش آن، فلکه به سمت عقب و جلو به صورت محوری تنظیم میشود. در صورتی که توسط این اهرم فلکه بالا به سمت عقب برده شود، تیغه اره از روی فلکه بیرون می زند و در صورتی که فلکه بالا به سمت جلو هدایت شود، تیغ اره روی فلکه خواهد رفت. بنابراین می توان توسط این اهرم مقدار بیرونزدگی اره از روی فلکه را تنظیم نمود. بعد از تنظیم کشش اره هدایت کننده های اره تنظیم می شود. بلبرینگ پشت تیغ اره با فاصله یک تا دو میلی متر از تیغه اره تنظیم می شود و همچنین بلبرینگ های کنار اره که مانع پیچش اره می شوند، به اندازه ضخامت یک کاغذ از تیغه اره فاصله میگیرد.
حتما ببینید: ساخت کلبه چوبی
همچنین به لحاظ ارتفاع، با توجه به ضخامت چوب تنظیم شده، و در محل خود قرار می گیرد. بعد از تنظیمات انجام شده تمامی حفاظ های روی دستگاه در محل خود قرار می گیرد و دریچه فلکه پایین نیز بسته می شود. در صورتی که برش به صورت طولی انجام شود باید از گونیای دستگاه استفاده شود. این گونیا در اندازه های مشخص و فاصله های مختلف نسبت به اره بسته می شود و با تکیه قطعه چوب به این گونیا و عبور چوب از بین گونیا و اره عمل برش طولی صورت می گیرد. در این دستگاه بر خلاف دستگاه اره گرد می توان چوب هایی با ارتفاع ۳۰ سانتیمتر را نیز برشکاری نمود. برای برش منحنی، گونیای دستگاه را باز کرده و کنار می گذاریم. بنابراین با خط کشی روی قطعات چوبی میتوانیم عمل برشکاری را توسط اره های باریک انجام دهیم.
دلایل عیب ها و اشکالاتی که در هنگام برش کاری با دستگاه اره نواری اتفاق می افتد:
در هنگام برش، اره به یک سمت حرکت میکند و قطعه را از گونیا جدامی کند. در این حالت به دلایل مختلف چپ و راست اره یک طرفه شده و برش به یک سمت اتفاق میافتد. یک طرفه شدن چپ و راست تیغه اره نواری میتواند به این دلیل باشد که تیغه اره روی فلکه رفته و از یک سمت صاف شده است. دلیل دوم میتواند برخورد چپ و راست اره با بلبرینگ هدایت کننده یا چوب های هدایت کننده در طرفین تیغ اره باشد. شل بودن تیغه اره نواری نیز میتواند باعث خارج شدن از مسیر برش شود.
تیغه اره نواری در فواصل زمانی مشخص به چوب ضربه وارد می کند. در این حالت اره دچار پارگی بوده و یا در اثر شل بودن دچار تابیدگی شده و در هنگام برش به چوب ضربه می زند. در این صورت باید دستگاه را خاموش کرده و تیغ اره دستگاه بازبینی شود.
حتما ببینید: لیست ابزار های ضروری کارگاه نجاری
اره دستگاه زود به زود پاره می شود. در این حالت بلبرینگ پشت تیغه اره بیش از حد جلو بوده و در هنگام برش به تیغه اره دستگاه فشار وارد می شود. چپ و راست اره بیش از حد است و به انتهای دندانه فشار وارد می شود.
برش به سختی اتفاق میافتد. در این حالت اولین نکته که به ذهن میرسد این است که اره کند شده است و باید تعویض شود. اما در صورتی که از تیز بودن اره اطمینان داشتیم باید به بلبرینگ هدایت کننده اره که در پشت آن قرار گرفته است دقت کنید. در صورتی که این بلبرینگ هدایت تیغه عقب تر از حد معمول قرار گرفته باشد، برش به سختی اتفاق میافتد. همچنین در صورتی که این هدایتکننده بیش از حد معمول عقب قرار گرفته باشد امکان شکستن اره و پاره شدن اره از سمت پشت نیز وجود دارد. پاره شدن اره به این صورت به ندرت اتفاق میافتد. همچنین در صورتی که چپ و راست اره زیاد باشد نیز تیغ اره باید براده بیشتری بردارد و عمل برش کاری به سختی صورت می گیرد.
نکاتی که باید در هنگام خرید دستگاه اره نواری به آن دقت کنیم:
دستگاه اره نواری دارای انواع گوناگون به لحاظ اندازه است و باید با توجه به نوع استفاده از آن انتخاب و خریداری شود. برای انجام کارهای فانتزی، تزیینی و ظریف کاری می توان از اره های با قطر فلکه تا ۴۰ سانتی متر استفاده نمود. برای استفاده کارگاهی و برش قطعات مختلف برای ساخت انواع محصولات چوبی و برش قطعات چوبی تا قطر ۲0 یا ۳۰ سانتی متر می توان از دستگاه اره نواری با قطر فلکه ۶۰ یا ۸۰ استفاده نمود.
دستگاه هایی با قطر فلکه ی بیشتر استفاده کارگاهی ندارد و برای چوب بری ها مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه های اره نواری با قطر فلکه ۶۰ سانتی متر به پایین دارای برق تک فاز هستند و می توانند در هر محلی مورد استفاده قرار بگیرد. اما بعضی از دستگاه های اره نواری با قطر فلکه ۶۰ و اره نواری با قطر فلکه ۸۰ دارای برق سه فاز هستند و نیاز به قدرت موتور بالا جهت برش کاری انواع چوب دارند. بنابراین تک فاز و سه فاز بودن دستگاه نسبت به قطر فلکه آن یکی دیگر از نکاتی است که باید مورد اهمیت قرار بگیرد. صفحه دستگاه اره نواری در نوع کارگاهی آن میتواند ثابت بوده یا تحت زاویه قرار بگیرد. این قابلیت می تواند در ساخت بعضی از محصولات چوبی بسیار کاربردی باشد. سیستم هدایت کننده تیغه اره به صورت بلبرینگی می تواند بسیار مناسب تر نسبت به نوع تکیه گاه چوبی آن باشد.
حتما ببینید: قیمت خانه چوبی
نکاتی که باید در هنگام خرید دستگاه اره نواری دست دوم به آن دقت کنیم:
برای خرید دستگاه اره نواری دست دوم، ابتدا باید ظاهر دستگاه به لحاظ بدنه، صفحه و حفاظ ها مورد بررسی قرار بگیرد. صفحه دستگاه بدون ترک و شکستگی یا جوش خوردگی باشد و در صورت زاویه پذیری عملکرد آن بررسی شود. حفاظ های دستگاه بررسی شوند که به درستی قسمت های مختلف اره را پوشش دهند. دستگاه را بدون اره به برق زده و روشن کرده و حالت دورگیری دستگاه مورد بررسی قرار بگیرد. فلکه ها را در دست گرفته و لقی آن ها مورد بررسی قرار بگیرد. عملکرد اهرم بالا برنده برای بالا بردن فلکه بالا و همچنین عملکرد اهرم تنظیم محوری فلکه بالا برای عقب و جلو کردن فلکه بررسی شود. بلبرینگ های هدایت اره با چرخاندن توسط دست به لحاظ روانی و همچنین عملکرد تنظیمات آن ها بررسی شود.
با قرار دادن تیغه روی دستگاه و تنظیمات لازم دستگاه را روشن کرده و عملکرد تنظیمات و همچنین گردش صحیح اره روی فلکه ها بررسی شود. در این حالت دستگاه باید بدون لرزش و بدون ضربه زدن تیغه کار کند. در صورتی که فلکه ها دارای لنگی باشند باعث ضربه زدن تیغه اره به سمت جلو و عقب می شود و این عمل باعث پارگی زود هنگام اره خواهد شد. وجود هرگونه صدای اضافی از دستگاه می تواند به علت خرابی یاتاقان ها و بلبرینگ های فلکه ها باشد. در صورتی که عملکرد اهرم فلکه بالا به لحاظ محوری درست نباشد در هنگام کار، اره از روی فلکه خارج می شود. در صورتی که دو فلکه در یک راستا نباشند و نسبت به هم در حالت تراز قرار نگرفته باشند، باعث پاره شدن اره و یا قرار گرفتن اره روی یکی از فلکه ها و صاف شدن چپ و راست آن می شود. بنابراین هم راستا بودن و تراز بودن دو فلکه نسبت به هم بررسی شود.
در صورتی که یک اره تیز روی دستگاه قرار داشته باشد با برش چند قطعه به صورت طولی و منحنی می توان عملکرد صحیح دستگاه را مورد ارزیابی قرار داد. همچنین توان موتور دستگاه نسبت به قطر فلکه ها نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
ایمنی در دستگاه اره نواری:
یکی از نکات مهم برای ایمنی در دستگاه اره نواری قراردادن انواع حفاظ و پوشش در قسمتهای مختلف دستگاه است به طوری که تنها در محل برش کاری، تیغه دستگاه اره نواری با چشم مشاهده شود. در این حالت در اثر پاره شدن تیغه خطر کمتری برش کار را تهدید می کند. بنابراین غیر از محل برش تمامی نقاط اره نواری باید پوشیده شود. برای برشکاری انواع قطعات چوبی همواره از تیغه های تیز و دارای چپ و راست مناسب استفاده شود. تیغه در اثر کند بودن به سرعت پاره شده و می تواند بسیار خطرناک باشد. همچنین چپ و راست بیش از حد یا کمتر از حد لازم می تواند باعث پارگی اره شود. وجود مکنده در دستگاه اره نواری می تواند بسیار موثر بوده و از قرار گرفتن براده های چوب روی فلکه ها و قرار گرفتن بین تیغه و فلکه جلوگیری کرده و همچنین از پراکنده شدن گرد و غبار حاصل از برشکاری در فضا و تنفس آن جلوگیری کند. در هنگام برشکاری با اره دستگاه اره نواری بهتر است از عینک و گوشی استفاده شود. برای کم شدن صدای دستگاه اره نواری، بهتر است از باندهای مخصوص بر روی فلکه ها استفاده شود تا تیغ اره نواری به طور مستقیم با فلک های فلزی تماس نداشته باشد. در این حالت کشش اره نیز عملکرد بهتری خواهد داشت و برش نرم تری صورت می گیرد.
از آنجا که تیغه اره نواری روی فلکه ها تحت کشش قرار گرفته است و در صورت پارگی به طرفین پرتاب می شود، از قرار گرفتن در مسیر پاره شدن اره خودداری شود. برای تعویض تیغه حتماً از دستکش استفاده شود و دستگاه نیز از برق خارج شود. در صورت پاره شدن اره تا ثابت شدن کامل فلکه ها، هرگز به تیغ اره شکسته شده دست نزنید. چرا که در اثر تماس با فلکه ها ناگهان کشیده خواهد شد و احتمال بروز حادثه وجود دارد. در صورت پاره شدن اره تنها دستگاه را خاموش کرده و کنار بایستید تا فلکه ها ثابت شوند.
پیشنهاد خرید دستگاه اره نواری در رنج قیمت های مختلف:
پیشنهاد خرید اره نواری از قیمت 4.500.000تا 5.500.000تومان
خرید اره نواری محک مدل bs-230
خرید اره نواری محک مدل bs-205
خلاصه ای از مشخصات کلیدی اره نواری های موجود در این محدوه قیمتی را می توانید در جدول زیر ببینید:
برند | مدل | نوع | وزن kg | توان w | ارتفاع برش mm | صفحه زاویه پذیر | توضیحات |
پاور پلاس | Powx180 | رومیزی | 18 | 350 | 80 | دارد | عرض برش 190 mm |
دبلیو بی اس | 250 | رومیزی | 12 | 250 | 40 | دارد | عرض برش 150 mm |
دبلیو بی اس | 350 | رومیزی | 20 | 350 | 100 | دارد | عرض برش 200 mm |
محک 9 in | Bs-230 | رومیزی | 22 | 230 | 90 | دارد | دارای چراغ |
محک | Bs-205 | رومیزی | 12.5 | 300 | 80 | دارد | قطر فلکه 205 mm |
اینهل 8 in | Tc-sb200 | رومیزی | 17.6 | 300 | 80 | دارد | سرعت 1400 دور در دقیقه |
در این رنج قیمت برند های محک و اینهل با توجه به توان و ارتفاع برش پیشنهاد می شود.
پیشنهاد خرید اره نواری از قیمت 15.000.000 تا 17.000.000 تومان
خرید اره نواری محک مدل bs-315
خرید اره نواری محک مدل bs-350
خرید اره نواری متابو مدل bas261
خلاصه ای از مشخصات کلیدی اره نواری های موجود در این محدوه قیمتی را می توانید در جدول زیر ببینید:
برند | مدل | نوع | وزن kg | توان w | ارتفاع برش mm | صفحه زاویه پذیر | توضیحات |
محک 12 in | Bs-315 | پایه دار | 78 | 750 | 160 | دارد | – |
محک | Bs-310 | پایه دار | 74 | 550 | 160 | ندارد | برای گوشت بری هم مناسب |
محک 14 in | Bs-350 | پایه دار | 85 | 1100 | 230 | دارد | عرض برش 340 mm |
متابو | Bas261 | رومیزی | 32.5 | 400 | 103 | دارد | سرعت 735 دور در دقیقه |
اینهل 10 in | Rt-sb250u | رومیزی | 32.8 | 420 | 120 | دارد | سرعت 1400 دور در دقیقه |
فکس | F28-194c | پایه دار | 75 | 1100 | 224 | دارد | سرعت 1800 تا 380 |
اینهل 12 in | Tgsb305u | پایه دار | 64.5 | 740 | 170 | دارد | سرعت 1400 دور در دقیقه |
در این رنج قیمت متابو برند محبوبی است و به لحاظ کیفیت پیشنهاد میشود و در پیشنهاد بعدی محک و اینهل هستند.
پیشنهاد خرید اره نواری از قیمت 30.000.000 تا 70.000.000 تومان
خرید اره نواری دیوالت مدل dw876
خرید اره نواری متابو مدل bas318
خرید اره نواری ماکیتا مدل lb1200f
خلاصه ای از مشخصات کلیدی اره نواری های موجود در این محدوه قیمتی را می توانید در جدول زیر ببینید:
برند | مدل | نوع | وزن kg | توان w | ارتفاع برش mm | صفحه زاویه پذیر | توضیحات |
دیوالت | Dw876 | پایه دار | 54 | 1000 | 200 | دارد | کلید کنترل سرعت دارد |
دیوالت | Dw739 | رومیزی | 23 | 749 | 51 | دارد | کلید کنترل سرعت دارد |
متابو | Bas318 | پایه دار | 79 | 900 | 170 | دارد | دارای دیمر و چراغ |
ماکیتا | Lb1200f | پایه دار | 81.2 | 900 | 165 | دارد | دو سرعته-مکانیکی |
در این رنج قیمت هر چهار مدل از بهترین ها هستند و میتوان به لحاظ توان و ارتفاع برش دیوالت مدل dw876 را انتخاب نمود.
دیدگاهتان را بنویسید