آموزش طراحی درب باکس کشوی گاز رومیزی کابینت – قسمت ۲۱
![آموزش طراحی درب باکس کشوی گاز رومیزی کابینت آشپزخانه با اسکچاپ,طراحی کابینت در sketchup,طراحی کابینت در اسکچ آپ,آموزش طراحی کابینت با اسکچ آپ,آموزش رایگان اسکچاپ, آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ,طراحی کابینت با اسکچاپ,طراحی کابینت آشپزخانه با اسکچاپ,طراحی کابینت با sketchup,ساخت کابینت با اسکچاپ,طراحی و مدل سازی کابینت با اسکچاپ,آموزش نرم افزار اسکچاپ, آموزش رایگان sketchup, دانلود رایگان آموزش اسکچاپ 2017, دانلود نرم افزار اسکچاپ 2017, رسم با اسکچاپ, نکات اسکچاپ, ترفندهای اسکچاپ, کتاب فارسی اسکچاپ, آموزش تصویری اسکچاپ, آموزش ویدیویی اسکچاپ 2017, آموزش رایگان ویدیویی اسکچاپ به زبان فارسی, فیلم فارسی آموزش اسکچاپ, دانلود فیلم رایگان آموزش اسکچاپ, دوره جامع اسکچاپ, آموزش کامل اسکچاپ, sketchup, اسکچاپ, اسکچ آپ, اسکیچ آپ, اسکیچاپ, آموزش ویدئویی اسکچاپ, سایت آموزش اسکچاپ فارسی, فارسی, قدم به قدم, آموزش فارسی اسکچاپ, وودیانو, woodiano,آموزش پروژه محور اسکچاپ, دانلود رایگان آموزش فارسی اسکچاپ, آموزش وی ری اسکچاپ, vray 3.4, رندرینگ اسکچاپ, اسکیچاپ, vray 3.6, رندر اسکچاپ, sketchup 2018, اسکچاپ 2018, Hl,ca Vray hs;]h\, Hl,ca ,dvd hs;]h\, Hl,ca ,d vd hs;]h\](https://woodiano.ir/wp-content/uploads/آموزش-طراحی-کابینت-درب-باکس-کشو-گاز-رومیزی.jpg)
«قسمت بیست و یکم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، در ۱۵ قسمت قبلی به شیوه طراحی اجزای مختلف کابینت آشپزخانه پرداختیم. این آموزش ها شامل نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه، نحوه طراحی صفحه کابینت، طراحی درب کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی، شیوه طراحی درب هوایی کابینت، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه، چگونگی رسم دستگیره، تنظیمات عمومی Vray ۳.۴ اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده، آموزش طراحی باکس سینک و طراحی باکس آب چکان در اسکچاپ بود. در ادامه این آموزش ها، نحوه طراحی باکس هود کابینت، طراحی باکس یخچال تک درب، ساید بای ساید و دوقلو کابینت را با هم کار کردیم. در این قسمت نیز آموزش طراحی درب باکس کشوی گاز رومیزی کابینت آشپزخانه را دنبال خواهیم داد.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی درب باکس کشوی گاز رومیزی کابینت:
در قسمت های قبلی با نحوه طراحی باکس گاز آشنا شدیم. اما در این آموزش قصد داریم نحوه طراحی درب کشوی باکس گاز رومیزی کابینت آشپزخانه را با هم مرور کنیم و با ابعاد و اندازه های استاندارد آن نیز آشنا شویم. ضمنا در آموزش بعدی به سراغ طراحی کشوی باکس گاز رومیزی خواهیم رفت.
اگر به خاطر داشته باشید برای باکس گاز رومیزی وادارها باید حتما به صورت عمودی باشند تا فضای مورد نیاز گاز را اشغال نکنند.

حال به سراغ طراحی درب کشو خواهیم رفت. دقت کنید که حتما اول باید درب کشو ترسیم شود و بعد از آن کشوی باکس بر مبنای آن طراحی شود. برای شروع بر روی باکس گاز یک خط کمکی رسم می کنیم که این عدد ۷۲٫۸ سانتی متر است. معمولا در یک باکس سه کشویی زیر گاز رومیزی، دو کشوی بالایی کوچک تر از کشوی سوم است که این موضوع برای قرار دادن وسایلی مثل قاشق و چنگال و … در دو باکس بالایی است که نیاز به عمق کمتری دارد. البته بسته به سلیقه مشتری می توان تغییرات لازم را در این ابعاد و نسبت ها ایجاد کرد. در اینجا ارتفاع درب کشوی سوم را ۳۵ سانتی متر در نظر می گیریم.

با این کار فاصله باقی مانده ۳۷٫۸ سانتی متر است. از نقطه میانی (Midpoint) این خط یک درب به ضخامت ۱٫۶ سانتی متر ایجاد می کنیم و آن را به یک گروه تبدیل می کنیم. یک کپی از این درب می گیریم تا درب کشوی دوم هم ایجاد شود.

حال به سراغ ایجاد بادخور لازم برای این درب کشوها می رویم. حداقل بادخور لازم بین درب ها در باکش کشو را ۳ میلی متر در نظر بگیرید. برخلاف باکس های دیگر در اینجا بهتر است به جای ۲ میلی متر حداقل ۳ میلی متر بادخور لحاظ کنید.

اما برای بادخور از کنار درب می توانید همان ۲ میلی متر را لحاظ کنید.

در نهایت ابعاد درب های کشو به صورت زیر خواهد بود.

اکنون می خواهیم نوع دیگری از چیدمان این کشوها و درب ها را با هم تمرین کنیم. در این حالت سه کشو یک اندازه خواهیم داست.
در اینجا باز هم از یک خط کمکی استفاده می کنیم (با ابزار Line آن را ترسیم می کنیم) و با کلیک راست بر روی آن و انتخاب گزینه Divide و اسکرول ماوس آن را به سه قسمت تبدیل می کنیم. ارتفاع کل این خط ۲۴٫۲۷ سانتی متر است.

حال با استفاده از ابزار Line به سادگی می توانیم درب اول را رسم می کنیم. بادخور ۲ میلی متری سمت چپ و راست باکس را اعمال می کنیم. حال میتوان با ابزار Move و نگه داشتن کلید کنترل دو کپی از این درب تهیه کرده و در سر جای خودش قرار دهیم.

راه دیگری هم برای کپی کردن دو درب و قرار دادن آن زیر درب اول وجود دارد. بعد از ترسیم درب اول و بعد از ایجاد کپی اول با ابزار Move کافیست در پایین سمت چپ محیط نرم افزار و از قسمت Measurements اول کلید * و بعد عدد ۲ را وارد نمایید و بعد اینتر را بزنید.

حال نوبت به ایجاد بادخور ۳ میلی متری بین سه درب می رسد که مشابه آنچه بالاتر انجام شد آن را اعمال می کنیم. با این کار سه درب یک اندازه به عرض ۲۴٫۲۴ سانتی متر خواهیم داشت.

دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
13 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
فوق العاده عالیییییییییییییییییییییییییی .ممنون استاد گرامی
سلام .اموزش شما دقیقا اجرای کار رو نشون میده و خیلی مفید .ولی یه نکته ریز داره وقتی از ابزار اسکیل استفاده میکنید در زمان متریال دادن به مشکل می خورید. شما اولین در کشو رو با پوش اند پول باد خور دادید و بقیه رو اسکیل کردید . البته چون سه دهم هست شاید به چشم نیاد ولی در ابعاد بزرگتر به مشکل میخورید.
سلام…خیلی ممنون بابت نظر لطفی که دارید…
همونطور که در این آموزش مشاهده کردید هدف آشنایی با کاربرد ابزارهای مختلف اسکچاپ بوده و هنوز به بحث متریال دادن وارد نشدیم…ان شا الله در مبحث متریال دهی مفصل در این باره توضیح خواهیم داد.
سلام استاد
آموزش های شما خیلی عالیه خیلی خیلی ممنون
فقط تو کلیپ گفتین باکس اجاق رو طراحی کردید ولی من هرچی میگردم پیدا نمیکنمش
احتمالا یادتون رفته اونو بذارید سایت یا اگه هست لینک بدید خیلی ممنون میشم
هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم
ممنون از زحماتتون
سلام…ممنون بابت نظر لطفی که دارید…
در این مطلب نحوه طراحی باکس کشوی گاز رومیزی رو آموزش دادیم.
سلام و خیلی ممنون بابت وقت و انرژی که میذارید… به نظر میرسه کلیپ آموزش کشیدن باکس گاز رو میزی رو آپلود نکردید ، حتی لینکی که در جواب گذاشتین مربوط به بعد از این مرحله ست نه قبلش… بازم خیلی ممنونم از زحمتتون
کشیدن باکس گاز رومیزی دقیقا مشابه باکس های دیگر هست و تفاوتی وجود نداره…تنها نکته ای که باید رعایت کنید این هست که تو دلی این باکس نباید کمتر از ۹۳٫۲ سانتی متر باشد و وادار لبه جلویی باید به صورت عمودی نصب شود.
بسیار متشکرم از راهنماییتون… خیلی به موقع پاسخ دادید… همین فردا میخواستم ابعادم رو بدم برای برش و تو دلی باکس گازم ۹۰٫۸ بود!
گذشته از کار بسیار سپاس گذارم که تو زمانه ای که خیلی ها ماه ها از جوون ها کارآموزی میکشن و در آخر هم نصفه و نیمه چیز مفیدی بهشون یاد می دهند، افرادی مثل شما پیدا میشن که با سخاوت و زحمت، آموزش دقیقی به تازه کار های با استعداد میدن… این کار شما انگیزه و امید بسیاری به ما می بخشه.
موفق و پیروز باشید
سلام سعید عزیز…خیلی ممنون بابت نظر لطفی که دارید…
ان شا الله که تا اینجا تونسته باشیم کمک هرچند کوچکی رو به دوستداران و علاقمندان این حوزه کرده باشیم…
حضور و نظرات دوستان و همراهانی همچون شما هم انگیزه های ما رو برای تولید آموزش های بیشتر و بهتر چند برابر میکنه…
سلام
با تشکر از آموزش خوبتون
امکانش هست فاینال این طرح ها رو برای دانلود قرار بدید ؟
سلام…وقت بخیر…
طرح نهایی برای این قرار داده نشده تا شما خودتون گام به گام تمرین کنید و به طرح نهایی برسید.
داشتم دنبال آموزش باکس اولیه گاز میگشتم که دوستی قبلا پرسیده بودن و جواب داده بودید. فکر کنم مشکل حل شد. سپاس
خب خدا رو شکر