آموزش طراحی باکس هوایی کابینت – قسمت 5
«قسمت پنجم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه جدید آموزش اسکچاپ وودیانو، آموزش طراحی کابینت آشپزخانه در اسکچاپ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. در این سری از آموزش ها، اصول طراحی کابینت آشپزخانه با استفاده از نرم افزار Sketchup 2018 را از پایه تا پیشرفته آموزش خواهیم داد. در این دوره آموزشی رایگان اسکچاپ، از طراحی پایه های کابینت گرفته تا طراحی درب کابینت، باکس های زمینی و هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی دستگیره و به طور کلی تمامی اجزای ضروری در طراحی و مدل سازی کابینت آشپزخانه آموزش داده خواهد شد. یکی از نکات مهم در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، آموزش استانداردهای دقیق ساخت و طراحی کابینت است که به شما کمک می کند تا طراحی های واقعی و درستی را مدل سازی کنید. در این دوره آموزشی رایگان با وودیانو همراه باشید و با نظرات خود ما را در تولید آموزش های رایگان نرم افزار اسکچاپ یاری کنید.
همان طور که در آموزش های قبلی مشاهده کردید، در قسمت اول، به نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه با اسکچاپ و اصول انجام این کار پرداخته شد. در قسمت دوم نیز شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه به طور کامل آموزش داده شد. در قسمت سوم هم به نحوه طراحی صفحه کابینت در اسکچاپ پرداخته شد. در قسمت چهارم نیز، به آموزش طراحی درب کابینت آشپزخانه در نرم افزار اسکچاپ 2018 پرداختیم. حال در این قسمت، شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه را با هم مرور خواهیم کرد.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی باکس هوایی کابینت در اسکچاپ:
در این قسمت قصد داریم نحوه طراحی یک باکس هوایی کابینت و اجزای تشکیل دهنده آن را طراحی کنیم.
یک باکس هوایی از دو بدنه کناری، دو صفحه به عنوان سقف و کف، دو باریکه پشتی، یک سه میل به عنوان پشت بند و یک یا دو طبقه بسته با نیاز تشکیل شده است.
برای شروع ابتدا بدنه باکس هوایی را رسم می کنیم که دارای ارتفاع 90 سانتی متری است و عمق کابینت هوایی را عدد 33 در نظر می گیریم. این مستطیل را با ابزار Line ایجاد می کنیم و با ابزار Push-Pull ضخامت 1.6 سانتی متری به آن می دهیم و آن را به یک گروه تبدیل می کنیم. همین کار را برای بدنه دیگر هم انجام می دهیم و در نهایت این دو بدنه را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال برای رسم سقف و کف می توان به سادگی از ابزار Rectangle استفاده نمود. دقت شود که سقف و کف باید در داخل بدنه ها قرار گیرد تا برای بستن پیچ ها دچار مشکل نشویم. حالا سقف و کف را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال به سراغ ایجاد شیار می رویم. یک شیار به عمق 8 میلی متر و عرض 3 میلی متر ایجاد می کنیم و با Push Pull شیار را به وجود می آوریم و با سه کلیک پیاپی بدنه را به یک گروه تبدیل می کنیم. همین کار را برای بدنه مقابل هم انجام می دهیم.
حال همین شیار را باید روی سقف باکس هوایی هم ایجاد کنیم. برای ادیت سقف، چون قبلا آن را Make Group گرده بودیم، ابتدا باید ابتدا با کلیک راست آن را Explode کرده و سپس بعد از اعمال تغییرات تبدیل به گروه کنیم.
اکنون می توان با رسم یک خط کمکی عمودی در وسط باکس، صفحه بالایی را با استفاده از ابزار Rotate و نقطه میانی (Midpoint) در پایین ایجاد کرد تا به سادگی یک صفحه کف شیار دار ایجاد کنیم. در نتیجه کف بدون شیار را حذف می کنیم.
برای کشیدن سه میل که به اندازه 8 میلی متر در هر کدام از این قطعات وارد می شود کافیست با ابزار Rectangle و نقطه انتهایی (Endpoint) آن را ترسیم کرده و ضخامت 3 میلی متری را با ابزار Push-Pull ایجاد کرد. با ابزار Move اسکچاپ نیز 8 میلی متر فرورفتگی سه میل در قطعات را اعمال می کنیم.
در قسمت بعد با ما همراه باشید تا نحوه طراحی فیتینگ و طبقه هوایی در کابینت را با هم مرور کنیم.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام وقت به خیر
من چطور می تونم اندازه متر نرم افزار رو به سانتی متر تبدیل کنم ؟
سلام. از مسیر زیر در منو اقدام کنید:
Window > Model Info > Units
و در این بخش فرمت ابعاد برنامه رو تغییر بدید