آموزش طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی کابینت – قسمت 6
«قسمت ششم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه جدید آموزش اسکچاپ وودیانو، آموزش طراحی کابینت آشپزخانه در اسکچاپ را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. در این سری از آموزش ها، اصول طراحی کابینت آشپزخانه با استفاده از نرم افزار Sketchup 2018 را از پایه تا پیشرفته آموزش خواهیم داد. در این دوره آموزشی رایگان اسکچاپ، از طراحی پایه های کابینت گرفته تا طراحی درب کابینت، باکس های زمینی و هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی دستگیره و به طور کلی تمامی اجزای ضروری در طراحی و مدل سازی کابینت آشپزخانه آموزش داده خواهد شد. یکی از نکات مهم در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، آموزش استانداردهای دقیق ساخت و طراحی کابینت است که به شما کمک می کند تا طراحی های واقعی و درستی را مدل سازی کنید. در این دوره آموزشی رایگان با وودیانو همراه باشید و با نظرات خود ما را در تولید آموزش های رایگان نرم افزار اسکچاپ یاری کنید.
همان طور که در آموزش های قبلی مشاهده کردید، در قسمت اول، به نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه با اسکچاپ و اصول انجام این کار پرداخته شد. در قسمت دوم نیز شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه به طور کامل آموزش داده شد. در قسمت سوم هم به نحوه طراحی صفحه کابینت در اسکچاپ پرداخته شد. در قسمت چهارم نیز، به آموزش طراحی درب کابینت آشپزخانه در نرم افزار اسکچاپ 2018 پرداختیم. شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه را در قسمت پنجم با هم مرور کردیم. حال در قسمت ششم به نحوه طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی می پردازیم.
آموزش ویدیویی:
آموزش ویدیویی:
آموزش طراحی فیتینگ و طبقه باکس هوایی کابینت:
در این قسمت قصد داریم بر روی طراحی فیتینگ و طبقه باکس هوایی کابینت کار کنیم. برای رسم طبقه باکس هوایی می توان از ابزار Rectangle استفاده کرد و با ابزار Push Pull اسکچ آپ به اندازه 1.6 سانتی متر به آن ضخامت داد و آن را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال برای تقسیم باکس هوایی به سه قسمت مساوی، برای قرار گیری دو طبقه، کافیست با ابزار Line یک خط رسم کنیم و با انتخاب این خط و انتخاب گزینه Divide تقسیم بندی را انجام دهیم.
بعد از انتخاب گزینه Divide، با بالا و پایین بردن اسکرول ماوس به سادگی می توانید تعداد تقسیم بندی ها را کم و زیاد کنید.
برای مثال در اینجا نیاز به سه قسمت داریم تا دو طبقه باکس درون آن قرار گیرد. بنابراین با انتخاب عدد 3، باکس به سه قسمت مساوی با طول 28.93 سانتی متر تبدیل می شود.
حال بر روی طبقه کلیک می کنیم و با ابزار Move آن را بر روی نقطه مشخص شده قرار می دهیم.
یک کپی از طبقه می گیریم و طبقه دوم باکس هوایی را نیز ایجاد می کنیم و آن را در نقطه مشخص شده قرار می دهیم. بدین ترتیب طبقه ها در فواصل مساوی از هم درون باکس هوایی جانمایی می شوند.
حال نوبت به طراحی پشت بند باکس یا در اصطلاح فیتینگ باکس می رسد که برای نصب باکس بر روی دیوار استفاده می شود.
برای رسم پشت بند پایین باکس به سادگی می توان با ابزار Line یک باریکه به عرض 8 سانتی متر ایجاد کرد.
حال همین باریکه را کپی کرده و در بالای باکس هم قرار می دهیم. یک باریکه دیگر نیز کپی کرده و در زیر باریکه بالایی قرار می دهیم و این دو باریکه را به یک گروه تبدیل می کنیم.
حال باید با استفاده از ابزار Move باریکه زیر باریکه بالایی را به اندازه یک ضخامت MDF (1.6 سانتی متر) بالا ببریم و تو هم رفتگی لازم را ایجاد کنیم.
حال باریکه بالایی را Explode کرده و با ابزار Line یک زاویه 45 درجه در آن ایجاد می کنیم و دوباره آن را Make Group می کنیم.
همین کار را برای باریکه زیرین هم انجام می دهیم.
حال باریکه زیرین را که باید به دیوار پیج شود را از هر طرف 5 سانتی متر به داخل می بریم.
با فعال کردن حالت X-Ray اسکچاپ مشاهده می شود که کار به درستی انجام شده است.
در این آموزش نحوه طراحی فیتینگ و طبقه باکس هوایی کابینت را با هم مرور کردیم. در قسمت بعد نیز با ما همراه باشید تا نحوه طراحی درب باکس کابینت را با هم مرور کنیم.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
6 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مرسی استاد. فقط استاد چرا دیر به دیر اموزش میزارین؟
سلام…چشم حتما آموزش های بیشتری قرار میدیم. وقتی حمایت شما عزیزان رو می بینیم مطمئنا روند تولید آموزش های ما هم بیشتر و بیشتر میشه.
سلام. استاد اگه میشه متریالهای ام دی اف رو هم بزارین
سلام…چشم ان شاالله این موارد رو هم قرار میدیم.
مرسی واقعا. خیلی وقت بود که دنبال اتصال مخفی صفحات ام دی اف بودم. سپاس فراوان
سلام. خوشحالیم که براتون مفید بوده