آموزش طراحی باکس کشوی گاز رومیزی کابینت – قسمت 22
«قسمت بیست و دوم از مجموعه آموزش طراحی کابینت وودیانو»
در مجموعه آموزش طراحی کابینت با اسکچاپ وودیانو، در 15 قسمت قبلی به شیوه طراحی اجزای مختلف کابینت آشپزخانه پرداختیم. این آموزش ها شامل نحوه طراحی پایه کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس زمینی کابینت آشپزخانه، نحوه طراحی صفحه کابینت، طراحی درب کابینت آشپزخانه، شیوه طراحی باکس هوایی کابینت آشپزخانه، طراحی فیتینگ ها و طبقات باکس هوایی، شیوه طراحی درب هوایی کابینت، نحوه طراحی جاچراغی و تاج کابینت آشپزخانه، چگونگی رسم دستگیره، تنظیمات عمومی Vray ۳.۴ اسکچاپ برای گرفتن رندر از طراحی انجام شده، آموزش طراحی باکس سینک و طراحی باکس آب چکان در اسکچاپ بود. در ادامه این آموزش ها، نحوه طراحی باکس هود کابینت، طراحی باکس یخچال تک درب، ساید بای ساید و دوقلو کابینت، و نحوه طراحی درب باکس کشوی گاز رومیزی را با هم کار کردیم. در این قسمت نیز آموزش طراحی باکس کشوی گاز رومیزی کابینت آشپزخانه را دنبال خواهیم داد.
آموزش ویدیویی:
آموزش تصویری:
آموزش طراحی باکس کشوی گاز رومیزی کابینت:
در قسمت های قبلی با نحوه طراحی باکس گاز آشنا شدیم و در قسمت قبل نحوه طراحی درب کشوی باکس گاز رومیزی کابینت آشپزخانه را با هم مرور کردیم و با ابعاد و اندازه های استاندارد آن نیز آشنا شدیم. حال در این آموزش سراغ نحوه طراحی کشوی باکس گاز رومیزی با سه کشوی یک اندازه خواهیم رفت.
برای شروع حالت X-Ray را فعال می کنیم تا دید بهتری از کار پیدا کنیم.
حال با ابزار Line از روی کفی تا بالای کشوی پایینی را اندازه می گیریم که عدد 22.4 سانتی متر را نشان می دهد. لذا ارتفاع این کشو باید زیر این مقدار باشد. اگر حدود 2 سانتی متر از بالا و پایین را خالی بگذاریم ارتفاع این کشو در حدود 18 سانتی متر خواهد بود. دقت کنید که برای باکس گاز باید مقداری فضا برای عبور شیلنگ گاز از پشت کشوها در نظر گرفت. بنابراین طول بدنه کشو را عدد 45 سانتی متر وارد می کنیم و این بدنه را کامل کرده و یک ضخامت 1.6 سانتی متری به آن می دهیم.
برای قرارگیری ریل کشو باید یک بادخور 1.3 سانتی متری بین بدنه کشو و باکس ایجاد کنیم.
حال این بدنه را کپی کرده و در سمت مقابل قرار می دهیم و این دو بدنه را به یک گروه تبدیل می کنیم.
با ابزار Rectangle قسمت جلویی کشو را ترسیم کرده و یک ضخامت 1.6 سانتی متری به آن اعمال می کنیم.
این قسمت را هم کپی کرده و در مقابل این بدنه قرار می دهیم و کل کار به یک گروه تبدیل می کنیم.
حالا نوبت به رسم کفی کشو می رسد. مطابق آموزش های قبلی شیار لازم را در بدنه ها ایجاد می کنیم و با ابزار Rectangle کفی را رسم کرده و ضخامت 1.6 سانتی متری به آن می دهیم.
چنین کشویی که طول زیادی دارد نیاز به یک باریکه کمکی برای تحمل بهتر وزن درون کشو دارد. این باریکه را در وسط قسمت زیزین کشو ایجاد می کنیم.
حال یک سانتی متر از پایین به کشو بادخور می دهیم.
این کشوی طراحی شده را انتخاب کرده و با ابزار Move و نگه داشتن کنترل و وارد کردن عدد 24.5 سانتی متر یک کپی از آن تهیه کرده و کشوی دوم را ایجاد می کنیم. با تکرار همین کار و وارد کردن عدد 19 سومین کشو را هم به وجود می آوریم.
با این کار هر سه درب کشو یک اندازه خواهند بود ولی کشوهای درون آن یک اندازه نیستند و متناسب با نیاز کاربر طراحی شده است.
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت عالی (Full HD):
دانلود رایگان ویدیو با کیفیت خوب (HD):
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مرسسسسسسسسسسسسسسسی استاد عالی بود .استاد نوار پی وی سی ک دورتا دوره ورقه ها نصب میشن چنده؟
سلام احمد رضای عزیز…
در مورد قیمت نوار pvc با توجه به نوسانات قیمتی که وجود داره نمیشه قیمت دقیقی گفت و بهتره با خود شرکت های تولید کننده و فروشنده تماس بگیرید و ازشون قیمت بگیرید.
سلام خدا قوت کارتون خیلی خوبه من اموزش های زیادی از نرم افزار های مختلف دیدم اما این بهترین اموزشیه که تا حالا دیدم نحوه ی بیان ارام و با طمانینه و تجربه کاری و … عواملی است که باعث شده کیفیت کار بالا بره
نحوه ی کشیدن دیوار ها و نصب کابینت را نیز لطفا قرار دهید همچنین پروژه های مختلف
ممنون خدا نگهدارتون موفق باشید.
سلام توحید عزیز…
خیلی خوشحالیم که آموزش ها براتون مفید بوده…نظرات دلگرم کننده شما دوستان مطمئنا باعث قوت قلب ما در تولید آموزش های بیشتر هست…
حتما مواردی رو که اشاره کردید رو هم ان شا الله آموزش خواهیم داد…